HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

MåBra testar: Bästa After Sun-crémerna

17 jul, 2010 
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Den ska svalka, fukta och helst ge solbrännan ett långt liv. MåBra har hittat fem After Sun-produkter som lever upp till förväntningarna.

Korres Cooling Yoghurt

Betyg: 5

Underbar, krämig, tjock och gräddig yoghurt-crème som doftar rent och fräscht. Svalkar rejält och lindrar solsveda. Ordentligt fuktande – och det länge. Lyxig. Perfekt på solsemestern. Plus för att den kan användas i ansiktet också. Klar favorit!

Pris: 259 kr.


Vichy Cellular SOS Repair Balm

Betyg: 4

Jätteskön, fet crème som lugnar huden. Svalkar märkbart. Vårdande. Nästan doftfri, passar därför hela familjen. Fuktar torr hud riktigt bra. Känns trygg att använda även på barn. Litet minus för att den inte är så dryg.

Pris: 139 kr


Nivea Moisturising Sun Spray

 

Betyg: 3

Känns vattning och tunn och det är lätt att spraya snett – men den fuktar oväntat bra! Med aloe vera, det känns ”nyttigt” efter en dag i solen. Håller huden mjuk och silkeslen länge. Kyler skönt. Maskulin doft som delar testpanelen i två läger.

Annons

Pris: 80 kr

Mary Kay After Sun Replenishing Gel

Betyg: 3

Gör skäl för namnet gelé, den känns tjock, halkig och ganska kladdig. Men den torkar in fort och är lätt att smörja in. Lätt svalk-effekt. Fuktar inte optimalt, passar bäst för den som inte är jättetorr. Svag, fräsch mintdoft. Se upp för överdoser!

Pris: 289 kr


L´Orèal After Sun dry Oil

Betyg: 3

Visst blir huden mjuk, smidig, glansig och len, men den känns inte lugnande på solrodnader. Skön, okladdig spray-olja.  Passar nog bäst till After Beach-festen. Ingen kyl-effekt. Myskig, lite kvalmig doft.

Pris: 110 kr

Annons