HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

MåBra testar: ansiktscrèmer med solskydd

18 jul, 2014 
Senaste nytt är ansiktscrèmer med solskydd i kombination med andra kosmetiska funktioner. Vi har testat vilka som är bäst!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

 

BÄST I TEST!

Rosaliac CC Crème spf 30

Betyg: 5 av 5

Omdöme: Tunn, lättapplicerad solcrème för känslig, rodnande hy. Jämnar ut hudtonen riktigt bra och känns skonsam och vårdande. Ger en lätt och lagom solkysst ton direkt. Till skillnad mot andra färgade crèmer lägger den sig inte i porerna och gör att de ser större ut. Perfekt med en crème som både funkar som foundation och solskydd.

Pris: 199 kr

 

Biotherm Crème Solaire Dry Touch spf 30

Betyg: 4 av 5

Omdöme: Oljefritt och mattande solskydd utan färg. Den varken kladdar eller gör huden blank. Huden blir len och crèmen har en skön, silkig konsistens. Irriterar inte. Går in i huden snabbt efter insmörjning och lämnar efter sig en fin, matt hudton. Nätt, smidig flaska med lite lyxfaktor. Kan dock lägga sig i porena som vita prickar, särskilt på näsan.

Pris: 299 kr.

 

EKO!

Avivir Anti-Age Sun Face spf 15

Betyg: 3 av 5

Omdöme: Solcrème som förebygger hudåldrande men känns mer som en klassisk solcrème än en rynkcrème. Funkar bra i solen och ger huden fin, slät yta. Plus för att den är Svanenmärkt. Bra, stadig pumpflaska. Mild mot huden och inte särskilt fet. Aningen rinnig och det känns nästan som crèmen skär sig ibland. Fuktar inte den torraste huden tillräckligt.

Annons

Pris: 229 kr.

 

vichy

Vichy Capital Soleil BB Crème spf 50

Betyg: 3 av 5

Omdöme: Färgad solcrème som även ger lite skimmer. Lite för fet konsistens tyckte flera testare. Men trots att crèmen är lite trög går den snabbt in i huden och är även lätt att tvätta bort. Smidig tub som fungerar utmärkt att ha i handväskan. Täcker tyvärr inte röda kärl och andra ojämnheter helt.

Pris: 189 kr

 

Make Up Store Prime & Protect spf 15

Betyg: 2 av 5

Omdöme: Fräscht kokosdoftande primer och solskydd i samma flaska. Känns mer som smink än solskydd. Som primer är den riktigt bra: hudytan blir verkligen jämnare och sminket fäster bättre! Torkar snabbt. Har en sprayfunktion som är svår att manövrera och crèmen är ganska mjölkig. Några testare upplevde den som tuff mot huden. En person reagerade med klåda och rodnad  passar nog inte den allra känsligaste hyn.

Pris: 385 kr

 

LÄS MER:

Måla ett leende på läpparna – vi testar läppkritor

De ger färg, glans och vård och är smidiga att använda. MåBra har testat de nya läppkritorna!

Annons

Läs mer: Måla ett leende på läpparna – vi testar läppkritor

 

Skydda dig i solen! 5 tips för soldyrkare

Älskar du att sola och ligger gärna på stranden och pressar all din lediga tid i sommar? Så här undviker du att bränna dig, och minskar därmed risken att drabbas av cancer senare i livet.

Läs mer: Skydda dig i solen! 5 tips för soldyrkare

 

Läs också:

Mjuka läppar nu! MåBra testar vårdande läppbalsam

MåBra testar: BB-crèmer för askungehy

MåBra testar: Fuktgivande ansiktsmasker

 

AV: Vivvi Alström

 

Annons