Artikeln innehåller reklamlänkar

MåBra testar: 5 vattenfasta mascaror

Artdeco All in One

Oväntat bra mascara! Ger en bra svärta och längd på fransarna med några få, snabba svep. Bra, lätthanterlig borste. Aningen torr och smular lite grann i slutet av dagen, men den smetar inte ut trots svett och fukt. Lätt att tvätta av. Läs mer och köp här.

Pris: 198 kr

Betyg: 4/5

Isadora Big Bold Volume (länk till butik)

Ger mycket färg med få borstdrag! Smidigast att applicera. Gör fransarna betydligt fetare. Inte så torr som andra vattenfasta mascaror kan vara. Lätt att ta bort med både micellärt vatten och remover. Färgar av sig lite, tycker några testare. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Pris: 159 kr

Betyg: 4/5

Max Factor Masterpiece (länk till butik)

Bästa och smidigaste borsten! Ger långa, fina fransar helt utan klumpar. Flera strykningar behövs dock för att få en riktig wow- effekt. En toppenbra vardagsmascara som klarar vatten och svettig träning. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Pris: 160 kr

Betyg: 4/5

Lancôme Monsieur Big

Stor borste som dock inte gav så volumösa fransar som man förväntade sig av en lyxmascara. Kunde gett mer svärta också. Klarar fukt och vattenstänk. Minus för att man måste gnugga en del för att tvätta bort den. Risk att man ser lite ut som en panda på morgonen för att den är svår att få bort helt. Läs mer och köp här.

Pris: 275 kr

Betyg: 3/5

Lumene Nordic Chic Full-On Curl (länk till butik)

Ännu en pålitlig och bra vardagsmascara som sitter på plats. Ger inte det där lilla extra, man måste jobba med lager på lager för att få ”mer” fransar. Ger inte heller den där böjen den utlovar. Ganska torr i konsistensen och lättnavigerad borste. Enkel att tvätta bort. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Pris: 149 kr

Betyg: 3/5

 

Utvald läsning