Artikeln innehåller reklamlänkar

MåBra testar: 5 hårmasker som vårdar ditt vinterburr

Bäst i test när MåBra testar hårinpackningar!

Wella Invigo Senso Calm (länk till butik)

Hårmask från Wella.

Vinnare! Samtliga testare är ense om att den här är bäst. Parfymfri, lugnande mask för känslig hårbotten. Gör håret blankt och luftigt och lätt att reda ut. Bevarar volymen. Känns lugnande och klådstillande för hårbotten. Håller håret fräscht och rent länge. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Pris: 199 kr/150 ml.

Betyg: 5 av 5.

L’Oréal Source Essentielle Nourishing Balm (länk till butik)

L´Oréal Source Essentielle Nourishing Balm

Gör håret mjukt, blankt, tjock och fint vågigt. Diskret och god, lite nötig doft. Plus för att den är naturlig till 99 procent. Lätt att skölja ur och lämnar ingen tung, fet känsla på håret. Håret ser rent ut länge. Snygg förpackning, men med liten och svårläst text. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Pris: 325 kr/300 ml.

Betyg: 4 av 5.

Schwarzkopf BC Peptide Repair Rescue (länk till butik)

Schwarzkopf BC Peptide Repair Rescue

Riktigt bra effekt! Ger blankt, mjukt hår och har en härligt krämig konsistens. Vissa tycker att den ger volym, andra tvärtom att håret blir aningen platt. Minus för stark doft som dock dunstar lite när håret torkat. Känns stark på känslig hårbotten. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Pris: 239 kr/200 ml.

Betyg: 4 av 5.

Moroccan Oil Intense Hydrating Mask (länk till butik)

Moroccan Oil Intense Hydrating Mask

Doftar underbart, rent och fräscht, enligt samtliga testare. Motverkar friss och gör håret välkammat, men tyvärr också lite platt. Dryg och lättapplicerad men knepig att skölja ur. Några tycker att håret blev fett redan dag 2. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Pris: 289 kr/250 ml.

Betyg: 3 av 5.

Kérastase Resistance Masque Extentionist (länk till butik)

Kérastase Resistance Masque Extentionist

Inpackning med doft av hårsalong som ska stärka längderna. Och visst, den gör håret frissfritt, vågigt och lent. Första dagen ser håret fantastiskt ut men redan dag två är det solkigare än vanligt. Mycket dryg. Burkens öppning är liten, vilket gör det svårt att få ut det sista. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Pris: 429 kr/200 ml.

Betyg: 2,5 av 5.

 

Läs mer:

8 hårproblem och vad de avslöjar om din hälsa

 Hur får jag tjockare hår? Experten svarar

 4 vanliga missar som gör håret glanslöst

 

Utvald läsning