Lotta Lundgrens nya hårfärg – visar förändringen

Lotta Lundbren
0:45

Efter reklamen: Lotta Lundgren och Erik Haags kärlekssaga

(0:45)

Slå på ljud

En av Sveriges populäraste programledarpar, Lotta Lundgren och Erik Haag, är tillbaka i tv-rutan. I andra säsongen av duons program En smak på livet träffar de olika svenska kändisar och lagar mat från deras uppväxt och livsresa, som kastar dem tillbaka i tiden. Nu gästas de av profiler som Leif GW Persson, Lisa Nilsson och Eva Rydberg.

– Första säsongen var lite av en provsäsong. Då visste vi inte om det här formatet som vi har varit med att utveckla skulle fungera. Vi fick göra fyra program och blev glatt överraskade över att det fungerade, säger Lotta Lundgren till Aftonbladet.

För de som inte följer Lotta Lundgren på sociala medier bjöd nog premiären av programmet på en överraskning – programledaren har nämligen valt att uppdatera sitt karaktäristiska hår.

Lotta Lundgren i En smak på livet.

Lotta Lundgrens oväntade förändring

Så länge Lotta Lundgren har synts i tv har hon haft mörkt hår, ofta i ett snyggt svall. Nu har programledaren valt att ljusa upp håret ganska ordentligt i en sommarfräsch look. Det tidigare chokladbruna håret är numera solblont, en förändring som syns i En smak på livet.

På Instagram har Lotta Lundgren visat upp ett allt ljusare hårsvall sedan i maj, och nyligen kommenterade hon sitt hår skämtsamt.

”Du kan inte ha fin majs och fint hår, du får välja en”, skriver Lotta Lundgren till en bild där hon står på ett majsfält med håret som yr runt henne under en blå keps.

Att ljusa upp håret till de varmare månaderna tycker många om att göra – blir du inspirerad av Lotta Lundgren?