Artikeln innehåller reklamlänkar

Läppglans med spf - skydda läpparna mot vårsolen

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Det är viktigt att skydda sina läppar från solen. Varje år drabbas omkring 150 personer av läppcancer och i 90 procent av fallen är det i underläppen cancern är lokaliserad. I de flesta fall kan man operera bort cancern men man kan förebygga det bra med solskydd.

Läppglans med solskyddsfaktor

Men, för att skydda dina läppar behöver du inte använda tjocka, vita stick längre. I dag finns det mängder av fina läppglans och läppstift med solskyddsfaktor. Så du behöver inte göra avkall på din look. Här är några av våra favoriter våren och sommaren 2020:

1. Läppglans från IsaDora

Rött läppstift med spf

Gloss Stick Stylo från IsaDora ger läpparna en glansig finish och skyddar med solskyddsfaktor 15. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

2. Läppbalsam från ArtDeco

ByTerry beige läppglans spf

Ett läppbalsam från ArtDeco i nyansen nude som gör din naturliga läppfärg mer intensiv, samtidigt som det skyddar mot solen. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

3. Läppglans från Hawaiian Tropic

Rött läppglans med spf

Ett enkelt läppglans från Hawaiian Tropic, med solskyddsfaktor 25. Ett prisvärt alternativ för dig som vill ha glittrande läppar men också ett bra skydd. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

4. Läppstift från Hydracolor

Läppstift med spf

Fritt från parabener och med solskyddsfaktor 25 är detta läppstift från Hydracolor snällt mot dina läppar. Finns i flera olika nyanser och innehåller den vårdande ingrediensen honung. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

5. Klassiskt läppstift från Deborah

Klassiskt rött läppstift med spf

Ett vackert och intensivt rött läppstift från Deborah Milano med solskyddsfaktor 15. Innehåller jojoba, mimosa och solrosolja, samt hyaluronsyra som återfuktar läpparna. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

6. Läppbalsam från Eos

Läppbalsam med solskydd

Ett enkelt och väldigt prisvärt läppbalsam från Eos med solskyddsfaktor 30. Det är även vattenfast, så perfekt för soliga dagar på stranden. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

7.  Läppstift från Elisabeth Arden

Plommonfärgat spf från Elisabeth Arden

Ett vackert plommonfärgat läppstift från Elisabeth Arden, med solskyddsfaktor 15. Återfuktar och mjukar upp dina läppar. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

8. Läppglans från Paula’s Choice

Rosa läppglans med spf Paulas choice

Detta läppglans från Paula’s Choise har hög solskyddsfaktor och ger läpparna en fylligare look. Här kan du köpa det (länk till Apprl)

9. Läppglans från ByTerry

Rosa läppglans med spf

Ge läpparna härlig glans och vård på samma gång med detta glans från ByTerry som reparerar och er näring. Det går även att använda på nagelbanden. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

10. Läppglans från Artdeco

Läppglans med spf

Detta läppglans från Artdeco innehåller både hyaluronsyra och kollagen och har solskyddsfaktor 6. Finns i flera olika nyanser, både matta och glansiga. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

11. Läppbalsam från IsaDora

Rosa läppbalsam med spf

Ett härligt rosa läppbalsam med solskyddsfaktor 15 och doft av hallon. Enkelt att bära med sig i väskan och fungerar lika bra till vardag som fest. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

12. Läppbalsam från Physicians Formula

Korallfärgat läppglans med spf

Ett krämigt korallfärgat läppbalsam från Physicians Formula med solskyddsfaktor 15. Finns i flera olika nyanser. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

LÄS MER:

Dagkrämer med spf – ett måste när vårsolen kommer

Så fungerar en cc-cream – och därför borde du investera i en

Highlights som ger naturligt glow

Redaktionens tips
Dela på: