Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Karin Laserows stilråd: ”Du är inte tant för att du har passerat 50”

23 jun, 2021 
AvMalin Ny
karin laserow
TT
Karin Laserow är antikvitetsexpert i Bytt är bytt på TV4 och är även känd för sin vackra klädstil. Ta del av hennes bästa stilråd nedan!
Annons
Eva Dahlgrens stilögonblick genom tidernaBrand logo
Eva Dahlgrens stilögonblick genom tiderna

Den karismatiske antikvitetsexperten Karin Laserow tog hela svenska folket med storm när hon slog igenom i tv-programmet Bytt är bytt i TV4. I en intervju med Damernas Värld har hon pratat om hur det är att slå igenom som 60-åring.

”Det här med min tv-karriär har varit jävligt spännande. Det är en helt ny värld för mig. Jag hade aldrig någonsin planerat att göra tv efter 60, men det handlar om livets tillfälligheter. Ibland kommer tillfälligheter, man kan säga nej, men då är man tok förlorad tycker jag. Eller så kan man säga ja och bara prova. Tv är det häftigaste jag har gjort. Det är ett tecken på att jag verkligen vågar ta plats, och det har varit stort för mig eftersom i min värld är det fortfarande jantelagen som gäller – att du ska inte tro att du är någon.”

Annons

Karin Laserows bästa stilråd

Karin Laserow, som jobbade som sjuksköterska innan hon kom in i antikvitetsvärlden, delade också med sig av sina bästa stilråd:

"Håller mig till en enkel stil"

”Min stil är rätt igenom Karin. Jag är alltid påklädd, jag har jävligt svårt för dekolletage och sånt. Jag håller mig till en enkel stil som egentligen alla kan bära. Långa ärmar, lite högt upp i halsen, gärna snygga byxor. Svarta basplagg och flats är mina signaturplagg. Skor älskar jag, det är min stora jävla passion i livet. Love it! Smycken är också viktigt. Min ring som jag bär varje dag har jag haft på mig varje dag i 25 år.”

”Jag gillar Totême, eftersom jag gillar enkla basplagg. Jag vill ha tuffa svarta byxor, en snygg kashmirtröja och sen ett par ett Chanel-skor, oftast ett par ballerina. Det passar mig utmärkt.”

”Sluta aldrig förnya dig”

”Du behöver inte vara tant för att du är 50. Allt handlar om hur saker passar sin egen kropp när man stylar sig själv. Midjan sitter inte där den gjorde när du var 40, och ändan är inte lika fast heller. Du behöver inte gå över gränsen och se ut som en tonårings-65-åring, men titta ändå på vad som är trendigt och anpassa dig efter dig själv. Sluta aldrig köpa nya kläder. Sluta aldrig förnya dig.”

Foto: TT

Källa: Damernas Värld

Annons