HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

8 kändisar som haft både långt och kort hår

10 jan, 2022 
Katie Holmes, Lily Collins och Anne Hathaway är tre exempel på kändisar som testat att ha både riktigt lång och riktigt kort hår. Spana in stilarna här!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: 8 kändisar som haft både långt och kort hårBrand logo
TV: 8 kändisar som haft både långt och kort hår

Har du länge funderat på att byta frisyr, men har svårt att komma till skott? Här är åtta exempel på orädda stjärnor som testat det mesta när det kommer till hår och styling!

Hollywoodkändisar i korta och långa frisyrer

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Inför premiären The Hunger Games: Catching Fire 2013 dök Jennifer Lawrence upp i en helt ny look – nämligen en kortklippt frisyr där luggen stod i fokus.

Annons

Därefter har vi sett skådespelaren i en rad olika hårstilar, både när det kommer till längd och färg. Vad sägs till exempel om en platinablond lob, eller som på bilden till vänster – långt mörkbrunt och lockigt?

Rihanna

Rihanna

När Rihanna rockade den här pixie-frisyren på MTV Video Music Awards 2012 inspirerade hon en hel värld. Och det är inte enda gången artisten gjort avtryck med sina frisyrer. Nej, under årens gång har Rihanna synts i allt från röda intensiva lockar till uppklippt page.

Annons

Att se Rihanna i längre hår är mer sällsynt, men självklart finns det exempel även på det. Till vänster syns artisten i långt lockigt hår på Fashion Week 2015.

Lily Collins

Lily Collins

Många förknippar Emily in Paris-skådisen Lily Collins med sitt långa bruna svall, men faktum är att hon haft flera andra frisyer också. Till höger är ett exempel på en kortklippt look från 2015 då Emily gästade Vanity Fairs traditionella Oscar-fest.

Bilden till vänster är tagen på BAFTA-galan 2019.

Annons

Katie Holmes

Katie Holmes

Få trodde nog att Dawson's Creek-skådisen Katie Holmes skulle klippa av sitt långa bruna hår, men det gjorde hon! Bilden till höger är från 2008.

Ett par år senare, närmare bestämt 2016, gjorde Katie entré på röda mattan i en ny look som få har glömt. Nämligen midjelångt hår stylat i mittbena.

Zendaya

Zendaya

Zendaya är minst sagt en kameleont när det kommer till hår och frisyrer. Bilden till höger är tagen på 2015 års Grammy Award, och även om det är en peruk hon bär hyllades hennes pixie-look runt om i hela världen.

Annons

Ett år tidigare, på American Music Awards 2014, satsade Zendaya på något helt annat. Nämligen maximal längd och rejäl volym på lockarna.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Att Victoria Beckham skulle klippa av sin berömda bob var inte helt självklart, men när hon väl gjorde det blev det korta håret snabbt en ny hyllad signaturlook. Bilden till höger är tagen 2009, och där har hon stylat den kortklippta frisyren slätt framtill och mer yvigt baktill.

Därtill har Victoria så klart testat på att ha riktigt långt hår också. Ovan syns ett exempel på look från 2014.

Annons

Halle Berry

Halle Berry

De flesta associerar Halle Berry till den kortklippta frisyren som hon hade när hon intog rollen som Bondbrud. För att variera looken har hon under årens gång stylat den på flera olika sätt, bland annat som på bilden ovan från Vanity Fair Oscar Party 2013.

Men Halle har inte bara varit korthårig. Nej, under sin karriär har vi sett henne i en rad olika frisyrer – från långt till mellanlångt och riktigt kort. På bilden till vänster ser vi henne till exempel i långt rakt hår stylat i mittbena.

Annons

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Även skådespelaren Anne Hathaway har testat flera olika frisyrer. Ofta går hon tillbaka till det längre bruna svallet, men hon har även synts i bland annat lob och riktigt kortklippt.

Bilden till höger är från 2014 på Academy Awards, och den till vänster är tagen på Critics' Choice Awards 2020.

Artikelinspiration: Glamour

Foto: TT

Se också: Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
Se också: Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna
Annons