Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Satsa på en trendig lång bob – 8 kändisar att inspireras av

04 aug, 2021 
Letar du efter hårinspiration men är osäker på vilken look du ska anamma? Här är åtta stilsäkra varianter av den trendiga loben!
Annons
Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsformBrand logo
Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsform

En klassisk lång bob, även kallat lob, går att variera i all oändlighet. Vad sägs till exempel om en uppklippt variant stylad i sidbena? Eller en inramande lob med lugg? Här är åtta exempel på kändisar som anammat stilen – och gjort det med bravur:

Jennifer Lopez

Här rockar Jennifer Lopez en lång bob stylad i sidbena och med stora urborstade lockar som tillsammans skapar en glamourös och elegant känsla. Håret bakom örat ger dessutom looken en modern tvist.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Game of Thrones-skådisen Emilia Clarke har satsat på en jämnlång lob stylad i mittbena och med inåtböjda toppar. En lyxig look som gör sig lika bra på fest som till vardags.

Annons

Rachel McAdams

Rachel McAdams

Här satsade skådespelaren Rachel McAdams på en enkel lob stylad i sidbena. Den vågiga stilen bidrar till att looken känns både avslappnad och fräsch.

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Även Olivia Palermo har rockat en enklare vågig lob, men till skillnad från Rachel stylat den i mittbena i stället för sidbena. Olivias look är ett bra exempel på hur frisyren framhäver slingor och tonade toppar.

Annons

Nathalie Emmanuel

Nathalie Emmanuel

Nathalie Emmanuels lob är klippt i olika nivåer för att på ett enkelt sätt framhäva hennes naturliga och vackra lockar.

Selena Gomez

Selena Gomez

Önskar du få till en böljande lob likt Selena Gomez? Använd locktång och borsta sedan ut svallet. Avsluta med att addera hårspray!

Mila Kunis

MILA KUNIS

Tack vare den tydligt markerade snedbenan har Mila Kunis lyckats skapa en dramatisk look som verkligen är iögonfallande. Önskar du nå samma resultat krävs plattång, glansspray – och värmeskydd.

Zendaya

Zendaya

Zendaya har satsat på en lob med tydliga vinklar och en kortare taggig lugg som tillsammans ramar in och förstärker hennes vackra ansikte.

Artikelinspiration: Instyle

Foto: TT

Annons