Artikeln innehåller reklamlänkar

Jenny Strömstedts tröja med katter – här finns den!

Jenny Strömstedt i svartvit tröja med katter i TV4 Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedts omtalade katt Kerstin har fått konkurrens – kanske har TV4-profilen rentav nya kattfavoriter? Klart står i alla fall att den härliga svartvita tröjan med kattmotiv som Jenny Strömstedt bar i helgen när hon sände TV4 Nyhetsmorgon har tilltalat många tittare.

Jenny Strömstedt i svartvit tröja med katter i TV4 Nyhetsmorgon
Foto: @siroun.stylisttv4 på Instagram

Den stickade tröjan som prydde programledaren i lördags pryds nämligen av ett gäng svarta katter på den vita basen. Och om du letade upp den redan för några dagar sedan, när den snabbt hade sålt slut, så kan vi gladeligen meddela att den nu finns i lager igen!

Läs också: Sno stilen av Jenny Strömstedt i matchande set

Jenny Strömstedt – tröja med katter

Tröjan är gjord i en ullblandning och kommer från den svenska kedjan & Other Stories (en kedja som även självaste kronprinsessan Victoria bar en stickad tröja från nyligen). Den är långärmad och har ribbade detaljer i ärmsluten, nedtill samt i halsringningen – läs mer och köp kattröjan här (länk till & Other Stories).

Jenny Strömstedt kattröja från & Other Stories i TV4 Nyhetsmorgon

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Tillsammans med den mönstrade tröjan bar Jenny ett par riktigt stilsäkra kostymbyxor som även de kommer från ett svenskt varumärke: Rodebjer. Byxorna har hög midja och vida ben samt saknar sidosömmar, något som ger en draperad effekt och ett vackert fall. Läs mer och köp kostymbyxorna här (länk till Åhléns).

Jenny Strömstedt svarta långa kostymbyxor med hög midja och vida ben från Rodebjer

Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Under Jennys kattröja skymtar det fram en vacker liten volangkrage från en blus som också kommer från & Other Stories. Exakt vilken blus hon bär är inte helt tydligt – & Other Stories har nämligen en mängd vackra blusar med volangkrage som du kan välja och vraka mellan. En perfekt detalj som ger vardagslooken ett riktigt lyft! Se & Other Stories utbud av vita blusar här (länk till & Other Stories).

Jenny Strömstedt vit blus med volangkrage från & Other Stories

Den här vita blusen med volangkrage är en av våra många favoriter hos & Other Stories. Klicka på bilden för att komma direkt till den.

Under sändningen i TV4 Nyhetsmorgon bar även ett par svartvita sneakers från Karl Lagerfeld som knöt ihop hela looken fint. Det finns en liknande variant med en härlig glittrig ovansida, läs mer och köp skorna här (länk till Apprl).

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Läs även: Jenny Alversjös stilsäkra jobboutfit – här kan du köpa den

1:18

Efter reklamen: 5 saker som du kanske inte visste om Hanna Hellquist

(1:18)

Slå på ljud