Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Jag har storlek large – här är mina bästa tips för julfesten

30 nov, 2022 
Aino Oxblod
honor hopkins visar upp julstilar
Tiktok.
Modeprofilen Honor Hopkins följds av hundratusentals personer, som vill ha hennes tips på kläder och styling när man är midsize och har storlek large.
Nu delar Honor med sig av sina bästa klädtips för julfesterna, adventsminglet och julfirandet – som får henne att känna sig snyggare än någonsin.
Annons

Vintersäsongen med alla högtidsfester, jobbmingel, julbord med familjen och firanden är här – och med den kommer för många en önskan om att klä sig lite extra snyggt och festligt.

Modeprofilen Honor Hopkins, som under namnet gh0stblondie har flera hundra tusen följare på sociala medier-appen Tiktok, har fått sin stora följarskara genom att dela med sig av sina bästa modetips och stylingknep för personer som är midsize. Begreppet midsize, som vanligtvis syftar till personer som har klädstorleken large eller 42-46, har blivit allt vanligare i både artiklar och sociala medier det senaste året.

Se också: Vett och etikett på fest efter pandemin

Vett och etikett på fest efter pandeminBrand logo
Vett och etikett på fest efter pandemin

I en video på Tiktok delar nu Honor med sig av sina fem bästa looks för julfesten på bara femton sekunder – och det finns något för alla smaker. Först ut är en outfit för den som tycker om att visa hud, eller vet med sig att det kommer bli varmt på julminglet – en svart korsettopp matchat med en paljettkjol i silver.

Annons

Snygg i jul – med röda klänningen

Honor visar sedan upp en vit tyllklänning med knyt i midjan, som hon väljer ett par svarta platåklackar till. Därefter visar hon en enaxlad klänning i svart sammet, som hon också ger ett mer klätt alternativ till, när hon bär en randig kavaj över axlarna.

För den riktigt juliga känslan kan man välja en röd klänning – Honor tycker om en med långa ärmar med lite längre kjol, och ett silverskärp i midjan som både ger form åt klänningen och också extra mycket julkänsla. Även outfiten men en lång grön sidenkjol och en svart topp känns extra juliga.

Bland kommentarerna är det många som uppskattar tipsen och hyllar hennes stil.

Annons