Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Höstskor 2018: Kängor, stövletter och boots vi vill ha nu!

21 aug, 2018 
Snyggaste skorna hösten 2018.
Vad ska vi ha på fötterna i höst? Efter lite spaning har vi kunnat urskilja några av höstens skotrender 2018 – och här är våra favoriter! 17 snygga boots, stövlar, stövletter, sneakers och pumps.
Annons

Sista sommarmånaden går mot sitt slut och de där riktigt varma dagarna verkar vara förbi. Det innebär att det börjar bli dags att byta ut flipflops, sandaler och ballerinaskor mot lite varmare och vattentåligare boots, kängor och stövlar.

Kollar man på catwalken, hos influencers och i butiker finns det några tydliga trender inför hösten 2018. Här har vi letar fram några favoriter bland några av trenderna: Snörning, leopardfläckigt, blockklackar och höga stövlar.

I slutet har vi lagt till några riktigt snygga klassiker som funkar – år efter år!

 

Snörning

Snören på skorna är inte  bara en snygg och enkel detalj – det gör dessutom att du kan anpassa hur hårt skorna sitter beroende på vad du har på dig eller formen på dina fötter eller vader! Dessa praktiska kängor från Rieker (reklamlänk) kan du ha en bra bit in i vinter också. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kängor från Rieker.

Även låga höstskor kan ha snörning, som dessa rockiga loafers från Royal Republiq (reklamlänk) med nitar på sidorna. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Rockiga loafers från Royal Republiq

Höga sneakers (reklamlänk) i grått skinn med breda satinband att knyta med! Dessa är från Esprit, läs mer och köp här. (reklamlänk)

Höga sneakers från Esprit.

Boots med bred klack, sula med grepp och lackade skosnören, från Vagabond (reklamlänk). Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Boots från Vagabond.

 

Leopardfläckigt

Vissa fläckar går aldrig bort. Leopardfläckigt är en tydligt trend i höst och syns även på jackor och väskor. Dessa ankelboots från Ellos (reklamlänk) blir SÅ snygga till ett par jeans och en vit skjorta! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Leopardfläckiga ankelboots från Ellos.

Leopardfläckigt är ett mönster som finns i olika färger och storlekar på fläckarna. Dessa pälsboots från Steve Madden (reklamlänk) har taxklack och spetsig tå. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Leopardfläckiga boots.

Pumps är kanske lite i det svalaste laget en regnig höstdag – men alltid lika snygga! Och ett par med fläckar blir otroligt fint till både jeans eller svarta finbyxor. Dess är från Sam Edelman (reklamlänk). Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Pumps från Sam Edelman.

Blockklackar

I höst byter vi gladeligen bort stilettklackarna mot med rejäla blockklackar! Dessa kornblå boots från Even&Odd finns även i svart, rött, silver och vitt. Läs mer och köp här.

Annons
Boots från Even&Odd.

Varför inte låta klacken tala för sig? Dessa svarta ankelboots från Even&Odd är helt i svart – förutom på klacken. Blommorna ger lite attityd till ett annars klassiskt plagg. Läs mer och köp här.

Ankelboots från Even&Odd med blomma.

En av höstens hetaste färger är mörkröd, eller burgundy! Här är ett par läckert eleganta höstpumps från Vagabond (reklamlänk) med en rejält bred klack. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Pumps från Vagabond.

Beiga stövletter i skinn från Sixtyseven (reklamlänk), men blockklack och dragkedja på hälen. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Stövletter från Sixtyseven.

Höga stövlar

De lårhöga stövlarna har gjort comeback – ingen kommer längre tänka på ”Pretty Woman” om du går runt i ett par. Dessa i mockaimitation är från Nelly (reklamlänk) och har spetsig tå och smal klack. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Stövlar från Nelly.

De höga stövlarna med mjukt skaft kommer i alla möjliga färger – men eftersom de syns rätt bra kan det vara en idé att spara de neonlila till festen och satsa på mer diskreta färger till vardags, som dessa mörkgrå från Miss Selfridge. Läs mer och köp här. 

Höga stövlar från Miss Selfridge.

Det finns även lårhöga stövlar för den som vill ha låg klack! Även dess är från Nelly Shoes, (reklamlänk) men lågklackade och med rund tå. Dessutom är de lägre på baksidan för att sitta skönare. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Höga stövlar från NLY Shoes.

Klassiker

Alla bör ha ett säkert kort i skogarderoben. Ett par skor som passar lika bra till vardags som till fest och som varken är för varma eller för kalla, då temepraturen kan variera rejält under både vår och höst. Ett par svarta Dr Martens (reklamlänk) är det nog aldrig någon som har ångrat! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kängor från Dr Martens.

Det som förr ansågs vara en sko för ridning har blivit en sann klassiker i skobutikerna. Bootsen i jodphur-modell är nätta och rejäla på samma gång – perfekt för den svenska jobbhösten. Dessa bruna skor är från Vagabond (reklamlänk), med metallspänna på yttersidan. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Jodphurs från Vagabond.

Ett par snygga sneakers är aldrig fel! Den här modellen med en ljusare sula är snygg både till byxor och kjol. Dessa vinröda sneakers (reklamlänk) är från Gant (reklamlänk). Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Sneakers från Gant.

Foto: IBL

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons