Artikeln innehåller reklamlänkar

Höstkappor 2018 – snyggaste jackorna som värmer i höst!

Dags att uppdatera höstgarderoben med en fin jacka eller kappa.

Fuskpäls

Fejkpäls är lika hett denna höst som förra – satsa på en kort variant som denna från Vero Moda (länk till Apprl). Pälsjackan är också snygg i höstiga färger som vinrött eller marinblått! Läs mer och köp här (länk till Apprl)

Fuskpäls jacka från Vero Moda, höst 2018.

Denna variant från Lindex (länk till Apprl) är lite längre och i mellanbrunt – men minst lika snygg! Läs mer och köp här! (länk till Apprl)

Höstjacka i fuskpäls från Lindex, höst 2918.

Eller varför inte gå ”all out” med en fuskpälsk i tuggummirosa? Denna hittar du på H&M (länk till H&M) i höst – och den kommer garanterat hålla dig varm! Läs mer och köp här. (länk till H&M)

Höstjacka i fuskpäls från H&M, höst 2018.

Leopardfläckigt och päls är ju som handen i handsken. Tona ner med ett par svarta jeans och en t-shirt. Denna är från Ellos (länk till Ellos) och i en lite längre modell. Läs mer och köp här (länk till Ellos).

Höstjacka i fuskpäls från Ellos, höst 2018.

Ullkappor

En klassisk ullkappa kommer alltid att vara trendig – och dessutom håller den värmen bra i höstrusket! Även här kan du satsa på färg, som med denna från Ellos (länk till Ellos) i en elegant mörkröd nyans. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Ullkappa från Ellos, höst 2018.

Ullkapporna behöver inte längre vara figursydda – oversize funkar lika bra, och är skönt den tiden på året när vi vill ha på oss lager på lager. Som denna gråa med luva från Only (länk till Apprl). Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Ullkappa från Only, höst 2018.

Denna mörkblå kappa från Carin Wester (länk till Adtraction) blir toppen fin med en bylsig, stickad halsduk! Finns även i svart (länk till Adtraction) eller rosa (länk till Adtraction). Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Ullkappa från Carin Wester, höst 2018.

Rejäla fickor och en krage du kan vika upp i halsen för att skydda mot höstvindarna – det är aldrig fel. Denna skogsgröna skönhet från Soaked in Luxery (länk till Adtraction)vill vi gärna ha i höst! Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Soaked in Luxury, kappa hösten 2018.

 

Skinnjacka

En skinnjacka med bra snitt går aldrig ur tiden, och vi älskar att plocka fram den lika mycket på våren som på hösten. Styla med en färgglad scarf eller sjal – annars passar jackan lika bra till klänningen som till jeansen. Denna i bikermodell är från Vero Moda (länk till Ellos) och matt blågrå. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Skinnjacka från Vero Moda, höst 2018.

Våga vara kaxig med en rosa mockajacka! Hur snyggt som helst med jeans och blus till. Denna är från Vila (länk till Apprl) och finns i tre färger. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Skinnjacka från Vila, höst 2018.

En skinnjacka kan också hålla värmen! Denna teddyfodrade jacka från Mango (länk till Apprl) gosar vi gärna in oss i på höstpromenaden. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Skinnjacka från Mango, höst 2018.

 

Bomberjacka

Innan den riktiga kylan slår till är vi många som tycker om bomberjackan. Den håller värmen men man svettas inte i den och den känns fortfarande en gnutta sommar i sin design – det håller vi gärna fast vid! Denna gröna är från Lee. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Bomberjacka från Lee, höst 2018.

En mer stilren och avskalad variant av bomberjackan får du i denna korta jacka från Vila (länk till Ellos). Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Bomberjacka från Vila, höst 2018.

Varför inte mysa till det ordentligt med en bomberjacka i teddytyg? Den kan du ha även när minusgraderna börjar trilla in. Den här är från Brixtol Textiles. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Bomberjacka från Brixtol Textiles, höst 2018.

Enkel men snygg bomberjacka från Ellos (länk till Ellos) – som dessutom är vattenavvisande. Vågrät avskärning fram med infällda fickor samt bred, infälld resår i ärmslut och nederkant. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Bomberjacka från Ellos, höst 2918.

 

Trenchcoat

Ännu en klassisk modell! Skärpet i midjan fixar illusionen av en timglasform oavsett din kroppsfigur – men det är lika snyggt att ha den öppen.

Den här från Gestuz (länk till Adtraction) är ett tecken på att det klassiska rutmönstret är på väg tillbaka – något som syns på flera håll i höst. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Trenchcoat från Gestuz, höst 2018.

Varför inte välja en trenchcoat i ett modernare snitt? Den här från Ellos (länk till Ellos) har raka linjer och finns även i svart. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Trenchcoat från Ellos höst 2018.

Grön trenchcoat från Saint Tropez (länk till Ellos), i klassisk modell med axelklaffar, krage och slag. Dold knäppning. Finns i fyra färger. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Trenchcoat från Ellos, höst 2918.