HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Här är förlovningsringen alla blivande brudar älskar

10 jun, 2017 
AvNanna von Knorring
Pinterests populäraste förlovningsring har utsetts – och den är så fin.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Många blivande brudar använder Pinterest för att hitta inspiration till sitt bröllop och så gjorde även Sylvia Billone. Hon fick sin drömring designad enligt önskemål och efter bröllopet valde hon att dela med sig av den på Pinterest där hon hittat inspirationen.

Nu har hennes förlovningsring blivit den populäraste på Pinterest. Bilden har hittills sparats över 103 900 gånger, att jämföra med 63 000 pins som den tidigare favoritringen Verragio samlade ihop.

Läs också: Let’s dance 2017: Stina Wollter gifter sig

Förlovningsringen är en minimalistisk solitärring i roséguld. Eftersom ringen specialdesignades för Sylvia Billone går den inte att köpa, men på Pinterest avslöjar hon att diamantringen är 1,22 karat och att ringen i roséguld är två millimeter bred.

Förlovningsringen matchas med en Art Deco-inspirerad vigselring som även den går i roséguld med små diamanter på – en riktig drömkombination helt enkelt!

Foto: Shutterstock, Pinterest/Sylvia Billone

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons