HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Här är badbomberna för dig som älskar prosecco

13 nov, 2018 
Känner du dig i behov av något uppiggande och glatt? Då kan de här glittriga badbomberna definitivt vara något för dig!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Känslan av orkeslöshet blir mer påtaglig på hösten och livslusten pyser sakta men säkert ut när vintern kommer närmare. Nej, att känna tyngd i kroppen när mörkret tränger sig på är inte ovanligt – men lyckligtvis går det oftast att vända den negativa känslan till något mysigt.

Så vad gör man för att pigga upp ens gråa tillvaro? Jo, man unnar sig egentid och skämmer bort sig själv med sådant man tycker om. Förslagsvis ett värmande bad med tända ljus och härliga attiraljer. Nu finns det dessutom en nyhet som gör att alla prosecco-älskare kommer tycka att badet känns ännu mera ljuvligt – nämligen lyxiga badbomber med doft av den bubbliga drycken.

Badbomberna med doft av prosecco finns att köpa i Sverige
Bäst av allt? Badbomberna med doft av prosecco finns att köpa i Sverige! Foto: Hurry Skurry

Badbomber med doft av prosecco

Förutom att den här lyxiga badnyheten lämnar ifrån sig en doft av prosecco får bomberna vattnet att spritta likt riktigt mousserande vin på flaska. Precis som med vanliga badbomber börjar de här att bubbla när de kommer i kontakt med vatten, och kort därefter börjar doften att sprida sig i badet. Dessutom färgas badvattnet guldigt och glittrigt.

Annons

Det som gör badbomberna ännu härligare är att de faktiskt kombinerar nöje med nytta! Prosecco-bomberna innehåller nämligen återfuktande kokosolja som ska göra huden len och mjuk. Den guldiga färgen som bomberna släpper ifrån sig ska även frambringa en touch av lyster på huden som ska hålla i sig efter att man kliver upp från badet.

Badbomberna sälj i en förpackning om tio stycken och går bland annat att köpa på den svenska sajten Hurry Skurry. Ett paket med badbomer kostar 119 kronor.

Foto: IBL

Läs mer:

Så får du till den perfekta spakänslan hemma

Nu kan du vandra med en egen alpacka – och prosecco

Vad är egentligen skillnaden mellan champagne, cava och prosecco? Här är svaret!

Annons