Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Fuktgivande ansiktsmasker att skämma bort huden med

16 mar, 2020 
AvRebecca Wictor
Fuktgivande ansiktsmasker
Har du kanske extra mycket tid hemma just nu? Passa då på att skämma bort huden. Här tipsar vi om 8 sköna och återfuktande ansiktsmasker.
Annons

Våren är här och det finns ingen bättre tid för ett härligt hemmaspa. Lägg vinterhalvåret bakom dig och varva ner, stäng ute omvärlden och fokusera bara på dig själv.

När luften blir varmare är det många som drar ner på feta oljor och krämer för att istället fokusera på fukt. Passa på att skämma bort din hud och ge den en riktigt fuktboost, med hjälp av en mask. Här är våra favoriter just nu:

8 fuktgivande ansiktsmasker

Lumene gelmask

1. En kylande gel som ger direkt fuktgivning som sedan håller i sig upp till 72 timmar, från Lumene. Det är bland annat lingon-, hjortron- och blåbärsvatten i kombination med mineraler som tillför syre till huden. Denna mask kan du lika gärna använda som nattmask, ta bara en mindre mängd, massera in i huden och låt vara kvar över natten. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Gurkmask

2. En annan superskön gelmask är denna från Peter Thomas Roth med gurka, papaya och kamomille som verkar lugnande på huden. Den minimerar porer och tillför lyster. Här kan du köpa den (reklamlänk)

fuktgivande ansiktsmask

3. Den här fuktgivande masken från Maria Åkerberg fungerar på alla olika sorters hudtyper. Den innehåller jojoba-, neroli-, och mandarinolja som vårdar och återfuktar din hy. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Annemarie börlind fuktmask

4. Hydro gel mask från Annemarie Börlind är sprängfylld med hyaluronsyra, vitaminer och algextrakt som mättar huden med fukt och fyller ut rynkor. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Elisabeth Arden fuktgivande ansiktsmask

5. Elisabeth Ardens Replenishing masque är fylld med A-, C-, E- och Pro-A-vitamin som återfuktar och ger liv åt hudens naturliga barriärfunktion. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Calrins SOS hydra

6. Den här masken har Clarins tagit fram för dem med riktigt torr hud. Den fixerar fukt i hudens innersta kärna och gör huden mjuk och slät på bara 10 minuter. Här kan du köpa den (reklamlänk)

fuktmask med hyaluronsyra

7. Om du föredrar en sheetmask är den här från Magicstripes bra för din torra hud. Det är en hydro-gelmask med hyaluronsyra som binder fukt i huden. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Annons
Fuktgivande avokado mask

8. Vem vill inte smörja in huden med en mask baserad på avokado? Den här krämiga masken återfuktar och mjukgör, den perfekta kuren för en sund hy. Här kan du köpa den (reklamlänk)

LÄS MER:

Hudvård för känslig hy – bra parfymfria produkter

Fuktgivande ansiktskrämer för en strålande vårhy

De bästa handkrämerna för torra händer

Annons