Artikeln innehåller reklamlänkar
HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Fuktgivande ansiktskrämer för en strålande vårhy

18 feb, 2020 
AvRebecca Wictor
Fuktgivande ansiktskrämer
Våren är på intåg och vi börjar röra oss mer och mer utomhus. Då utsätts huden för fler påfrestningar och kan behöva mer fukt. Vi tipsar om 13 riktigt återfuktande ansiktskrämer som ger din vårhy lyster.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Så får du finare hud – 5 tipsBrand logo
Så får du finare hud – 5 tips

Oavsett hudtyp förändras behovet för att bibehålla en frisk hy, under årets gång. Nu är våren snart här, vilket betyder varmare vindar, sol och framför allt mer tid utomhus. Då kan ditt ansikte behöva skydd från föroreningar och mer fukt för att få en härlig lyster. Vi tipsar här om 13 produkter som gör jobbet åt dig och ger en återfuktad, frisk hud med naturligt glow.

11 fuktgivande ansiktskrämer för vårhuden

1. Fuktkräm

Estée Lauders fuktgivande dagkräm

Estèe Lauders Super-Pomegranate ger en riktigt fukt-boost till ansiktet. Avgiftar även din hy och ger den ett härligt skimmer. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

 

2. Gel Crème

Ole Henriksen truth

Ole Henriksens Truth är en gel som dränker din hy i fukt och innehåller hyaluronsyra och kollagen. Den skyddar även huden från föroreningar. Här kan du köpa den (reklamlänk)

3. Rich Moist

REF fuktigivande kräm

Avokado-olja och vitamin B5 hjälper till att återfukta din hud. En riktigt mjukgörande kräm från REF. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

4. Face lotion moist

Maria Åkerbergs ansiktskräm

Maria Åkerbergs Face lotion moist är en lätt kräm, laddad med fukt. Passar perfekt som dagkräm och innehåller antiseptisk bergamott-olja. Här kan du köpa den (reklamlänk)

5. Balancing cream

Babors ansiktskräm för torr hud

Babors Skinovage reglerar fuktnivåerna i huden som får en jämnare och mattare yta. Ska även skapa en fuktreservoar i din hy. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

6. Active moist

Dermalogica moist

En oljefri kräm från Dermalogica som bygger upp en osynlig vägg för att behålla all fukt och släta ut hudytan. Här kan du köpa den (reklamlänk)

7. Balancing Cream

JorgObe fuktkräm

Den här dagkrämen från JorgObé hjälper huden att återskapa en naturlig fuktbalans. Den innehåller både argan- och sesamolja samt lakritsrot som är antiinflammatoriskt. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

8. Vegansk dagkräm

Indy Beauty fuktkräm

En intensivt återfuktande dagkräm från Indy Beauty som ger huden en matt finish. Här kan du köpa den (reklamlänk)

9. Snigelkräm

SnailBee

En vårdande kräm från Benton, som innehåller inte mindre än 64% av det älskade snigelsekretet som sägs stimulera cellförnyelse. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

10. Lotion Moist

Sensai fuktkräm

Sensais Cellular performance återfuktar och ger en silkeslen känsla på huden. Här kan du köpa den (reklamlänk)

11. Nurture Me

Ole Henriksen Nurture

Den här ansiktskrämen från Ole Henriksen är full av A, B5, och E-vitamin samt solros- och nyponolja. Doftar underbart och lämnar huden återfuktad och härlig. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Fuktgivande serum

12. Glow boost

Lumene glow droppar

Få lyster och fukt på samma gång med dessa droppar av hjortron och c-vitamin från Lumene. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

13. Hyaluronic Acid serum

Serum med hyaluronsyra

Hyaluronsyra binder fukt i huden och ger den spänst. Ett perfekt komplement till din dagkräm. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Foto: TT

Läs mer:

Boosta huden med fukt! 6 ansiktsoljor som gör jobbet

Boosta huden under natten – 5 populära crémer att investera i

Få en piggare look – 8 återfuktande ögoncremer

Annons