Artikeln innehåller reklamlänkar

Fuktgivande ansiktskrämer för en strålande vårhy

Fuktgivande ansiktskrämer

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Oavsett hudtyp förändras behovet för att bibehålla en frisk hy, under årets gång. Nu är våren snart här, vilket betyder varmare vindar, sol och framför allt mer tid utomhus. Då kan ditt ansikte behöva skydd från föroreningar och mer fukt för att få en härlig lyster. Vi tipsar här om 13 produkter som gör jobbet åt dig och ger en återfuktad, frisk hud med naturligt glow.

11 fuktgivande ansiktskrämer för vårhuden

1. Fuktkräm

Estée Lauders fuktgivande dagkräm

Estèe Lauders Super-Pomegranate ger en riktigt fukt-boost till ansiktet. Avgiftar även din hy och ger den ett härligt skimmer. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

 

2. Gel Crème

Ole Henriksen truth

Ole Henriksens Truth är en gel som dränker din hy i fukt och innehåller hyaluronsyra och kollagen. Den skyddar även huden från föroreningar. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

3. Rich Moist

REF fuktigivande kräm

Avokado-olja och vitamin B5 hjälper till att återfukta din hud. En riktigt mjukgörande kräm från REF. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

4. Face lotion moist

Maria Åkerbergs ansiktskräm

Maria Åkerbergs Face lotion moist är en lätt kräm, laddad med fukt. Passar perfekt som dagkräm och innehåller antiseptisk bergamott-olja. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

5. Balancing cream

Babors ansiktskräm för torr hud

Babors Skinovage reglerar fuktnivåerna i huden som får en jämnare och mattare yta. Ska även skapa en fuktreservoar i din hy. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

6. Active moist

Dermalogica moist

En oljefri kräm från Dermalogica som bygger upp en osynlig vägg för att behålla all fukt och släta ut hudytan. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

7. Balancing Cream

JorgObe fuktkräm

Den här dagkrämen från JorgObé hjälper huden att återskapa en naturlig fuktbalans. Den innehåller både argan- och sesamolja samt lakritsrot som är antiinflammatoriskt. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

8. Vegansk dagkräm

Indy Beauty fuktkräm

En intensivt återfuktande dagkräm från Indy Beauty som ger huden en matt finish. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

9. Snigelkräm

SnailBee

En vårdande kräm från Benton, som innehåller inte mindre än 64% av det älskade snigelsekretet som sägs stimulera cellförnyelse. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

10. Lotion Moist

Sensai fuktkräm

Sensais Cellular performance återfuktar och ger en silkeslen känsla på huden. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

11. Nurture Me

Ole Henriksen Nurture

Den här ansiktskrämen från Ole Henriksen är full av A, B5, och E-vitamin samt solros- och nyponolja. Doftar underbart och lämnar huden återfuktad och härlig. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Fuktgivande serum

12. Glow boost

Lumene glow droppar

Få lyster och fukt på samma gång med dessa droppar av hjortron och c-vitamin från Lumene. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction)

13. Hyaluronic Acid serum

Serum med hyaluronsyra

Hyaluronsyra binder fukt i huden och ger den spänst. Ett perfekt komplement till din dagkräm. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Foto: TT

Läs mer:

Boosta huden med fukt! 6 ansiktsoljor som gör jobbet

Boosta huden under natten – 5 populära crémer att investera i

Få en piggare look – 8 återfuktande ögoncremer

Redaktionens tips
Dela på: