Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

5 häpnadsväckande sminkförvandlingar – se bilderna

08 sep, 2022 
Otroliga sminkförvandlingen av Valerie Voronina
Här är fem personer som uppmärksammats på TikTok för sina häftiga sminkförvandlingar. Se bilderna som påminner oss om aldrig jämföra oss mot alla sminkade och retuscherade ansikten vi ser i media.
Annons

På den populära sociala medieplattformen TikTok har hashtagen #makeuptransformations på senare tid vuxit sig större och större. Många är användarna som delar med sig av otroliga färdigheter när det kommer till att sminka sig.

Oavsett huruvida man tycker att de är finare utan eller med sina sminkade ansikten – så är det ändå imponerande vad folk kan åstadkomma med lite kräm och puder.

Se också: 6 kändisar som gått osminkade på röda mattan

6 kändisar som gått osminkade på röda mattanBrand logo
6 kändisar som gått osminkade på röda mattan

Samtidigt ger inläggen oss en påminnelse om varför man aldrig ska jämföra sitt nyvakna morgonansikte med en fixad modellbild man ser i tidningen, på tv eller i sociala medier!

Annons

Här är fem häpnadsväckande sminkförvandlingar:

1. Är det samma person?

Valeria Voronina

Många ifrågasätter Valeria Voronina huruvida hennes videos verkligen innehåller samma människa. De påstår att för stora förändringar har skett för att det ska vara möjligt. Hon har därför laddat upp flera videos där hon sminkar halva ansiktet.

2. Dockansikte

Maya Rawson

Maya Rawson följs av tiotusentals som uppskattar hennes många olika sminktips. Här gör hon ett dockansikte.

Annons

3. Hår och smink

Nena Bakes

Lucy eller nenabakes som hon heter på TikTok lägger upp videos om allt som rör skönhet – smink, naglar och spännande frisyrer.

4. Prinsessan av ljus!

princess of light7

Anayakhan har en miljon följare på TikTok, där hon heter princess_of_light7. I hennes kommentarsfält flödar det med peppiga kommentarer om hennes imponerande sminkkunskaper.

Annons

5.Make up-artisten tipsar

Jacinta Spencer

Jacinta Spencer är en makeup-artist som följs av över 130 000 människor. Hon lägger regelbundet ut instruktionsvideos hur man steg för steg kan uppnå en specifik sminklook.

Källa/Foto: TikTok

Annons