12 färginpackningar som fräschar upp hårfärgen mellan frisörbesöken

färginpackningar som boostar färgen

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Om du är sugen på att fräscha upp ditt hår, täcka utväxt eller addera en ny tillfällig färg kan en färginpackning vara lösningen. Inpackningarna är fullmatade med pigment och vårdande ingredienser så att håret får en gnutta färg och massor av näring. Och det kan knappast bli enklare, du tvättar håret som vanligt och har sedan i inpackningen som du låter verka i angiven tid. Sedan sköljer du ur, avslutar med ditt eget balsam och sedan är hårkuren är klar.

Tillfällig hårfärg

Resultatet av en färginpackning ger inte ett permanent resultat men adderar lite extra pigment och lyster till håret på ett enkelt sätt. Vilket kan vara precis det man behöver mellan färgningarna!
Vanligtvis så varar resultatet ett par veckor, men intensiteten i färgen kan variera efter hårtyp och tillverkare.

Ett blonderat hår drar lätt iväg mot gult mellan färgbehandlingarna och kan dämpas med en färginpackning som drar åt platina blont eller silver som har violetta pigment som drar ner de gula tonerna.
Det går också att blanda två färginpackningar för att få till den perfekta nyansen eller så testar du en inpackning med en kul färg – varför inte prova att möta våren med blå toner?

Färginpackningar som fräschar upp frisyren

Det finns en uppsjö av fina nyanser att välja mellan som piggar upp hårstråna.

revlon nutri color filters färginpackning

Färginpackningen Nutri color filters från Revlon ger näring och fräschar upp din hårfärg och gör den mer intensiv. Finns i en lång rad nyanser för både ljusa och mörka hår, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

ref colour boost masque

Svenska REF. färginpackning Colour boost i en flera olika nyanser för ljusa, mörka, rosa och blå hår. Inpackningen adderar pigment som förstärker din färg och näring till hårstråna så att håret blir glansigt och mjukt. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

color boosting treatment från antonio axu

Color boosting treatment från kändisfrisören Antonio Axu finns i tre nyanser, natural brown som förstärker färgen, sand beige som neutraliserar varma toner i mörk- och mellanblonda hår och Platinum Ice som ger en kall askig ton i ljusblonda hår, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

moroccanoil color depositing mask

Moroccanoil color depositing mask i färgen hibiscus ger en härligt rosa nyans. Inpackningen finns i en rad andra färger som passar både blondiner och brunetter. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

artego lola mask

Lola mask Blueberry från Artègo innehåller 94 % naturliga ingredienser och neutraliserar gula toner och ger ett sandbeige resultat, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Färginpackning Colour mask från Grazette of Sweden

Färginpackningen Colour mask från Grazette of Sweden i nyansen Ashy pearl ger din hårfärg ett nytt lov och glans. Hårmasken finns i flera olika nyanser och finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

färgbomb från lyko

Färginpackning från Lyko i färgen Deep violet som ger håret ny färg och tillför näring, finns i en rad andra nyanser, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

evo fabuloso true color treatment

Evo fabuloso true color treatment finns i en rad nyanser från kallt brunt till kallt blont som denna platinum blonde, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Wella color fresh mask

Color fresh hårinpackning från Wella i nyansen Caramel glaze ger håret ny energi och färg, finns i en mängd fina nyanser, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

chi color illuminate färginpackning

Färginpackningen Color illuminate från Chi ger både näring och pigment och den finns i elva olika nyanser för alla sorters hårfärger, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Lernberger Stafsing Silvermask för blont hår

Lernberger Stafsings silver mask innehåller violetta pigment som neutraliserar gula och varma toner i ett blont hår, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Maria Nila color refresh färginpackning

Veganska färginpackningen Color refresh från Maria Nila finns i 13 olika nyanser som alla går att blanda med varandra, en av nyanserna är White mix (reklamlänk från Adtraction) som gör att du enkelt kan blanda till din egen perfekta nyans, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

9 vanliga misstag vi gör med grått hår

11 snygga frisyrer för halvlångt hår vi kommer att se mer av 2021

Produkterna till ditt hår som du önskar att någon hade berättat om tidigare

Dela på: