"Dr Quinn" blir äldsta Playboy-modellen någonsin!

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Inte för att vi är några större fan av tidningar som Playboy – men nog hurrar vi lite när någon vågar ta ett steg bort från den konventionella bilden av vad som är vackert och vad som är sexigt.

Bond- och ”Dr Quinn”-skådisen Jane Seymour har förvisso alltid varit vacker, men nu, vid 67 års ålder visar hon en sida av sig själv vi tidigare inte sett – i just tidningen Playboy. Och därmed blir hon den äldsta modellen tidningen någonsin haft.

Läs också: 10 inspirerande kvinnor som visar att ålder bara är en siffra 

”Jag är överväldigad att till slut få dela detta med er! Jag blev nyligen fotograferad och intervjuad i mitt hem för Playboy. Jag berättade om min karriär, min familj, att jag mår bättre än någonsin vid 67 års ålder och så mycket mer”, skriver hon på Instagram.

I intervjun i tidningen berättar hon om hur hennes karriär varit allt annat än spikrak och att hon ofta tvivlat på sig själv och sin skådespelarförmåga.

När hon fick möjligheten att spela karaktären Nora i Henrik Ibsens ”Ett dockhem” tog dock karriären ny fart. På 1990-talet gjorde gjorde rollen som Michaela i ”Dr Quinn” – kanske den roll hon idag är mest känd för, även om hon spelade mot Roger Moore i Bond-filmen”Leva och låta dö” på 70-talet. Sin styrka tackar hon sina föräldrar för.

Läs också: Forskare: Vid den här åldern är du allra snyggast!

– Jag känner mig mycket sexigare nu än när jag var yngre. Då var jag mer ”Oh, jag förväntas vara sexig, men vad är det?”. Det är en enorm frihet att ha levt som jag har levt så länge. Som min pappa brukade säga, jag är bekväm i min egen kropp, säger hon i intervjun.

Jane Seymour översköljs nu av hyllningar för bilderna och ärligheten om hur hon mår bättre och är gladare än någonsin vid 67 års ålder.

Läs också: 69-åriga Maye Musk är CoverGirls nya sminkmodell 

”Jag är överväldigad över den positiva responsen som jag har fått av er alla om min Playboy-intervju. Kom alltid ihåg att äkta skönhet kommer inifrån, så öppna era hjärtan och låt det skina igenom”, skriver Jane Seymour i ett nytt inlägg på Instagram.

Källa: Expressen, Instagram  Foto: Instagram, IBL

 

Dela på: