Artikeln innehåller reklamlänkar

De bästa handkrämerna för torra händer

Handkrämer för torra händer

De är lätta att glömma bort men ack så viktiga. Våra händer behöver alltid omsorg men i virustider kan det vara extra viktigt att återfukta dem. Vi tvättar händerna oftare och använder handsprit i högre utsträckning och självklart påverkar det hudbarriären. Här tipsar vi om handkrämerna som hjälper dina händer, på riktigt.

13 riktigt bra handkrämer

oribe handkräm

1. En riktig höjdare bland handkrämerna, är den här från Oribe. Syns på priset men om du är på jakt efter en riktigt återfuktande kräm som snabbt sjunker in i huden är den här ett riktigt bra alternativ. Den har en lyxig blandning av sheasmör och oljor som även gör den utmärkt att använda över natten, som en nattmask. Här kan du köpa den

Nuxe handkräm

2. Den blommiga doften på Nuxe handkräm är lätt och härlig. Förutom att återfukta hjälper denna till att reducera rynkor. En lätt kräm som snabbt absorberas av huden. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Loccitane rose

3. L’Occitanes handkräm kommer i tub som är enkel att ta med i din handväska. Den finns i olika dofter men den här med lätt rosdoft är en prisvärd favorit. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Hampa handkräm

4. Hampfröolja är populärt just nu, men den här krämen från Bodyshop har varit en storsäljare sedan den kom. Och det är lätt att förstå varför, den är otroligt effektiv på mycket torra händer. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Aquaphor handkräm
Vattenmelon handkräm

5. Både Meghan Markle och Beyoncé använder denna återfuktare från Eucerin, behöver vi säga mer? En otroligt skön och vårdande kräm för dina händer. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Ekologiska handkräm

6. Gillar du doften av  vattenmelon är detta Miracle Balm från Purple tree något för dig. Det funkar riktigt bra på såriga nagelband och torra läppar, men även som styling av ögonbryn. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

7. En lätt ekologisk kräm från The organic pharmacy som snabbt absorberas in i huden som den läker och reparerar. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

La Roche Posay handkräm

8. En handkräm för torra, nariga och spruckna händer, från La Roche Posay. Den hjälper till att stärka hudens barriär och verkar lugnande. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Maria Nila handkräm

9. En mjukgörande kräm från Maria Nila som innehåller arganolja och mimosaextrakt. En vegansk produkt som är fri från parabener och sulfater. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Biotherm handkräm

10. Biotherms vårdande handkräm är skön på huden och doftar gott av ingefära och pepparmint. Den hjälper till att återställa hudens naturliga balans. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

Kora handkräm

11. Den här handkrämen från Kora organics ger en boost till både händer och nagelband. Den innehåller granatäpple-, oliv-, och nyponfröolja. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

weleda handkräm

12. Weledas Skin food är en otroligt prisvärd multikräm. Victoria Beckhams favorit, dessutom. Den har en näringsrik formula som gör att krämen passar att använda som en primer för glow – förutom då till torra händer, nagelband, läppar och fötter. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

rosenserien handkräm

13. En svensktillverkad favorit vars bästa egenskap är att den absorberas in i huden på nolltid. Krämen är både mjukgörande och har en lugnande effekt på torr hud. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

LÄS MER:

Så vårdar du dina sköra vinternaglar

Film: Så här ska du tvätta händerna för att minska risken för smitta

Så här gör du din egen handsprit!