HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Se de omtalade bilderna från Christina Aguileras osminkade plåtning

31 mar, 2018 
Artisten Christina Aguilera är känd för sin hårdsminkade stil och sitt blonda hårsvall, men på nya bilder i tidningen Paper poserar hon utan makeup – och är nästintill oigenkännlig.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

På omslaget till nya numret av tidningen Paper poserar popstjärnan Christina Aguilera helt utan makeup. Det går knappt att känna igen den vanligtvis hårt sminkade artisten, som slog igenom som 18-åring med hiten ”Genie in a Bottle” och i dag har sålt 43 miljoner album och singlar.

Christina berättar att den osminkade looken stämmer bättre överens med den hon är i dag.

– Jag är en underhållare, det är den jag är av naturen. Men just nu befinner jag mig på en plats där jag tycker det känns befriande att ta bort allt och uppskatta mig själv och den råa skönheten, säger hon till Paper.

Annons

Christina berättar också om sin tuffa uppväxt, där hon bevittnade hur hennes pappa misshandlade hennes mamma.

”Jag såg min mamma tvingas vara undergiven och tassa runt på tå för att inte bli slagen”, minns sångerskan, som menar att hennes uppväxt gjort henne fast besluten om att själv aldrig hamna i den typen av situation.

”Jag hatar när folk säger, ‘varför lämnade hon honom inte bara?’ Det uppstår psykologiska skador och psykisk misshandel till följd av den sortens situationer. Många människor har inte möjligheten att göra sig hörda eller vetskap om hur de ska ta sig ur det”, säger hon.

Annons

Läs även:

Mia Skäringer rasar mot Acne och deras modellval

Jane Seymour äldsta modellen Playboy haft!

Årets viktigaste t-shirt stödjer arbetet mot kvinnovåld

Foto: IBL/Paper

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons