Artikeln innehåller reklamlänkar

Boosta huden under natten – 5 populära crémer att investera i

Nattkrämer som är bra för olika hudtyper

Oavsett om det är mitt i vintern eller under sommartid kan en nattcréme verkligen vara räddaren i nöden när det behövs. Se till att investera i ett alternativ som hjälper just din hy på traven och tänk på att det finns en hel del olika alternativ som är anpassade för olika hudtyper på marknaden.

Rätt créme som passar just dig kan till exempel hjälpa till att återfukta, reducera fina linjer och tillföra lyster till huden – hur bra? Och det bästa? Crémen jobbar under natten så att du kan njuta av din skönhetssömn i lugn och ro.

Därför bör du använda en nattcréme

Mycket händer under natten, det är då vi vilar upp kroppen, samlar energi och återhämtar oss efter en lång arbetsdag. Men det är inte bara kroppen i sin helhet som behöver en god natts sömn. Även ett av kroppens största organ, huden, är beroende av sin vila.

Det är nämligen under natten huden har som bäst chans att återhämta sig och ta till sig av alla aktiva ämnen i olika crémer. Därför bör du investera i en créme som kan göra jobbet åt dig medan du vilar upp krafterna.

Scrolla ner för att ta del av fem populära nattcrémer som finns i butik just nu. Vilka blir dina nya favoriter?

Återfuktande nattkräm som ska ugna och boosta huden från Indy Beauty

Vegansk nattcréme med återfuktande egenskaper och ingredienser som ska lugna huden, från Indy Beauty. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Nattkräm med återfuktande egenskaper

Återfuktande nattcréme som ska tillföra näring till huden under natten, från L’Oréal Paris. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Nattkräm med anti-age egenskaper

Nattcréme med anti-age egenskaper som ska minska uppkomsten av oönskade fina linjer, från Clarins. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Anti-age nattcréme från Filorga

Utslätande och uppstramande nattcréme som ska bidra med lyster till huden, från Filorga. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Återfuktande nattkräm från Biotherm som innehåller anti-age

Återfuktande nattcréme som ska reducera uppkomsten av fina linjer och lämna huden med lyster, från Biotherm. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Läs mer:

Guide: Allt du behöver för en komplett hudvårdsrutin

Därför kan det vara bra att addera en toner till hudvårdsrutinen

3 anledningar till att använda ögonkräm i din hudvårdsrutin

Redaktionens tips