Artikeln innehåller reklamlänkar

Boosta håret inför hösten – 8 prisvärda produkter

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Efter sommarens sol och salta bad och inför höstens kalla vindar behöver håret lite omtanke och vård. Ett bra schampo och balsam kommer du långt med men nu kan det även behöva lite extra kärlek i form av inpackning eller olja.

8 vårdande och prisvärda hårprodukter

Här tipsar vi några favoriter i hyllan, som verkligen gör att håret och hårbotten håller sig frisk, trots yttre påfrestningar.

 

Björn Axén

1. Applicera en till två droppar av den här oljan, från Björn Axén, i håret för härlig glans. Arganoljan ger liv, fukt och lyster till torra och skadade längder och toppar. Här kan du köpa den. (länk till Nordicfeel)

Serum från Ida Warg

2. Ida Wargs serum för håret gör det mjukt och glansigt med hjälp av argan- och avokadoolja. Dofta ljuvligt sött dessutom. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Maria Nila hårmask

3. En krämig hårmask från Maria Nila som återfuktar och reparerar torra och slitna hårstrån. Här kan du köpa den. (länk till Awin.com)

Hårmask från Grazette

4. En annan favorit bland hårmaskerna är den här från Grazette of Sweden som lämnar håret friskt och mjukt. Här kan du köpa det. (länk till Nordicfeel)

Olja frå Briogeo

5. Skäm bort dina hårtoppar med en blandning av nypon-, argan- och kokosolja. Denna olja från Briogeo gör verkligen under för slitet hår. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Hårvård från Unique one

6. En leave-in kur för håret som förutom att det stärker och bygger upp hårstråna även skyddar vid värmestyling och gör håret fylligt. Här kan du köpa det (länk till Awin.com).

Schampo och balsam från Idun

7. Ett vårdande och reparerande schampo och balsam från Idun Minerals. Det stärker håret och gör det riktigt mjukt. Här kan du köpa schampot (länk till Adtraction) och här kan du köpa balsamet (länk till Adtraction)

Loreal repair schampo och balsam

8. Ett schampo och balsam för torrt och skadat hår, som ger långvarigt skydd utan att tynga ner håret. Här kan du köpa det. (länk till Awin.com)

LÄS MER:

Snabbaste sättet att få glansigt hår efter sommaren

5 värsta hårmissarna vi gör – som får håret att gå av

9 vanliga misstag nästan alla gör med schampo

Redaktionens tips
Dela på: