Artikeln innehåller reklamlänkar

Rejäla badkläder – 25 bikinis och baddräkter som är både snygga och stabila

24 mar, 2021 
AvCecilia Persson
badkläder dam 2021 upp till plus size
Oavsett om du drar en mindre eller större storlek så kan det vara en djungel att hitta bra badkläder. Därför listar vi baddräkter och bikinis som är både snygga och rejäla.
Annons

Våren är här och det är snart dags att börja fundera på om du behöver komplettera din garderob med några snygga badkläder inför sommaren, inte minst eftersom många populära modeller och storlekar brukar sälja slut tidigt på säsongen.

Om du är en av de som är ute efter en bikini eller baddräkt med mer stadga och som håller allt på plats så har du hamnat helt rätt – vi har samlat 25 snygga bikinis och baddräkter med breda axelband, bygel, kupor som håller bysten på plats, bikinitrosor som täcker samt andra stöttande egenskaper. Många av dem finns dessutom från mindre storlekar til plus size – du hittar dem nedan!

svart bikini i stora storlekar

Rejäla bikinis och baddräkter att bära sommaren 2021

Randig, mönstrad, enfärgad eller med snygga detaljer – vilken variant väljer du i sommar?

Annons
blommig baddräkt

Blommig shapingbaddräkt från H&M. Den har en formande effekt, har en V-ringad omlottskärning samt knytning på sidan och finns i storlek 32–50 här (länk till H&M).

svart bikini

Svart sportig bikini från Ellos Collection. Bikinitoppen har resår nedtill och uttagbar vaddering och finns här (länk till Ellos). Bikinitrosan har hög skärning i benen samt hög midja och finns här (länk till Ellos).

Annons
leopardmönstrad bikini

Leopardmönstrad bikini från Lindex. Toppen är ovadderad, har en dold bygel samt spänne baktill och finns här (länk till Lindex). Bikinitrosan är helfodrad och finns här (länk till Lindex).

mönstrad blå bikini

Blå och vit mönstrad bikini från Lingadore. Bikintoppen har halterneckknytning och finns här (länk till Åhléns). Trosan har hög midja och finns här (länk till Åhléns).

Annons
svart draperad shapingbaddräkt

Svart shapebaddräkt från Cellbes. Den har en inbyggd bh, uttagbara vadderade kupor och har ett foder av powernet som formar och samtidigt behåller rörligheten. Den finns i storlek 36–62 här (länk till Cellbes).

prickig bikini

Prickig bikini från Ellos Collection. Toppen har axelband med volanger och kupor med uttagbar vaddering och finns här (länk till Ellos). Bikinitrosan har hög nedvikbar midja och finns här (länk till Ellos).

Recept.se Nyhetsbrev
Annons
svart bikini från KappAhl

Svart bikini från XLNT. Toppen har formpressade och vadderade kupor samt omlottskärning i ringningen och finns här (länk till butik). Bikinitrosan är helfodrad, har hög midja samt drapering fram och finns här (länk till butik).

randig baddräkt med volanger

Vit- och ljusblårandig baddräkt från H&M. Den har uttagbara inlägg i kuporna samt volanger fram och bak. Den finns här (länk till H&M).

Annons
rosa bikini

Rosa bikini från Cellbes. Toppen utan bygel finns i storlek 75B till 120E här (länk till Cellbes). Bikinitrosan med drapering framtill finns i storlek 36–62 här (länk till Cellbes).

gul randig baddräkt

Vit- och gulrandig baddräkt från Ellos Collection. Den har uttagbar vaddering i kuporna och finns i storlek 36–48 här (länk till Ellos).

Annons
svart bikini från scampi

Svart bikini från Scampi. Bikinitoppen har breda axelband samt en snygg knytning i ryggen och finns här (länk till Åhléns). Bikinitrosan har hög midja och finns här (länk till Åhléns).

metallicbikini

Metallicfärgat bikiniset med halternecktopp och trosa från Lingadore. Du hittar det här (länk till Åhléns).

sportig bikini

Svart sportig bikini från H&M. Toppen har en dragkedja fram och brottarrygg bak och finns här (länk till H&M). Bikinitrosan har hög midja, är helfodrad samt halvtäckande bak och finns här (länk till H&M).

Annons
blå baddräkt med mönster

Mörblå baddräkt med turkosa och svarta ränder. Den kommer från Cellbes och finns i storlekarna 36–56 här (länk till Cellbes).

bikini med mönster

Mönstrad svart och brun bikini från Ellos Plus Collection. Den bygellösa toppen har formpressade vadderade kupor och breda axelband och finns i storlek 85C–110E här (länk till Ellos). Bikinitrosan har en hög midja och finns i storlek 42–56 här (länk till Ellos).

Annons
baddräkt med ränder

Svart baddräkt med vita ränder från Esprit. Kuporna är vadderade och du hittar baddräkten här (länk till Åhléns).

blå bikini

Klarblå bikini från Cellbes. Bikinitoppen utan bygel har ovadderade kupor och finns i storlekarna 75B till 120E här (länk till Cellbes). Bikinitrosan med drapering i midjan finns i storlek 36–62 här (länk till Cellbes). Det finns även en matchande bikinikjol med fastsydd bikinitrosa här (länk till Cellbes).

Annons
mönstrad bikini

Djungelmönstrad bikini från Ellos Collection. Bikinitoppen har breda axelband och formpressade kupor med uttagbar vaddering och finns här (länk till Ellos). Bikinitrosan i hipstermodell har en drapering fram och finns, liksom toppen, i storlek 34–48 här (länk till Ellos).

svart tankini med volanger

Tankini utan bygel från Cellbes. Den är gjord i polyamid och elastan, har band som kan korsas bak och volanger framtill. Den finns i många storlekar här (länk till Cellbes).

Annons
randig baddräkt

Randig shapebaddräkt från H&M. Baddräkten har en formande effekt, kupor med uttagbara inlägg och finns i storlek 32–50 här (länk till H&M).

svart bikini från lindex

Svart bikini från Lindex. Toppen har halterneckringning, ovadderade kupor med bygel samt breda axelband och finns här (länk till Lindex). Trosan är helfodrad, har hög midja och delvis drapering framtill. Den finns här (länk till Lindex).

Annons
sportig blå bikini med ben

Mörkblå sportig bikini med vita kanter från Cellbes. Toppen med dragkedja fram finns i storlek 75B till 120E här (länk till Cellbes). Bikinitrosan med korta ben finns i storlek 36–62 här (länk till Cellbes).

leopardmönstrad brun baddräkt

Leopardmönstrad baddräkt från Scampi. Baddräkten har lätt stöd och finns i flera olika färger och mönster här (länk till Åhléns).

Annons
svart bikini

Svart bikini från Cellbes. Bikiniöverdelen finns i storlek 75B till 120E här (länk till Cellbes). Bikinitrosan med drapering på sidorna finns i storlek 36–62 här (länk till Cellbes).

ljusblå baddräkt

Ljusblå baddräkt från Scampi. Baddräkten har en lätt shapingeffekt, har ett inbyggt stöd för bysten och kan bäras med eller utan band. Den finns här (länk till Åhléns).

Annons
Därför ska du alltid ha eukalyptus i duschen
Därför ska du alltid ha eukalyptus i duschen
Annons