9 produkter som hjälper mot torra händer och nagelband

Handkräm för torra händer och nagelband

Hälsoverktyg

Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Recept
Veckans meny
Nyhetsbrev

Det finns en rad olika anledningar till att dina händer ofta blir torra och fnasiga. Det kan till exempel bero på att de utsätts för olika påfrestningar under dagen som vatten och kyla. Mycket vätska under dagen kan lätt göra att dina händer blir uttorkade och när klimatet förändras, speciellt under vinterhalvåret, kan kylan påverka mer än vad vi tror. När vädret blir kallare och luften torrare finns det nämligen större risk för att huden och händerna inte känns lika återfuktade som på sommarhalvåret. Ja, till och med naglarna kan påverkas av det kalla vädret.

Så, om du letar efter något som kan vara din räddare i nöden för torra och spruckna händer som behöver återfuktning kan du fortsätta scrolla ner. Här har vi listat nio populära alternativ som du kan hitta i butik just nu. Vilken blir din nya favorit?

Produkter för torra nagelband:

Det finns både oljor, krämer och en hel del andra produkter som ska hjälpa till att återfukta torra nagelband. Det gäller bara att hitta det alternativet som passar dig bäst. Nedan har vi listat fem alternativ som kan vara din räddare i nöden.

Olja för hela kroppen som hjälper som mot torra nagelband

Nagelolja som kan användas för hela kroppen med vårdande egenskaper, från L:a Bruket. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Sava för torra nagelband som behöver hjälp

Salva anpassad för torr hud som ska vara intensivt mjukgörande för händer och nagelband, från Scratch nails. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Torra nagelband? Olja som hjälper

Olja som bland annat kan användas för att mjuka upp torra nagelband, från John Masters. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Ansiktsolja som kan användas på nagelbanden

Ansiktsolja som fungerar på torra delar av kroppen som behöver extra fukt. Går att använda på nagelband för att reparea och återfukta dem, från Laura Mercier. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Mask för händerna som ska återfukta

Handbehandling som ska mjukgöra torra händer och nagelband, från Starskin. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

4 alternativ för dig med torra händer:

Handkräm som ska återfukta händer och nagelband

Ekologisk handkräm med anti-aging effekt som ska återfukta händer och nagelband, från KORA Organics. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Handkräm för torra händer som behöver fukt

Handkräm som med mjukgörande och vårdande egenskaper, från Rituals. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Anti-age kräm som ska återfukta

Anti-age kräm för händerna som ska återfukta och vårda på djupet, från Babor. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Handkräm för dig som ofta har händerna i vatten

Handkräm som passar den som ofta kommer i kontakt med vatten, från Cetaphil. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer: 

Ont om tid? Här är 9 produkter som verkar under natten

10 återfuktande ansiktsmasker som räddar din hud i vinter

Fet och glansig hy på vintern? Så får du en mattare look

Mer inspirerande innehåll från oss på MåBra:

Dela på: