Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

9 populära dagkrämer till budgetpris

12 nov, 2021 
AvSara Lund
bra och billig hudvård
Att investera i bra hudvård behöver inte kosta skjortan! Här tipsar vi om nio populära dagkrämer som kostar under 200 kronor.
Annons

Din hud utsätts dagligen för olika påfrestningar och därför kan det vara bra att investera i bra hudvård för att skydda den. I din dagliga hudvårdsrutin så är dagkrämen lite av en basprodukt – alltså en produkt du inte borde vara utan.

Det finns flera olika varianter som är specialiserade på olika hudtyper – oavsett om du har mogen, torr eller fet hy. Det finns även olika prisklasser, där vissa är dyrare än andra.

Men hudvård behöver inte kosta skjortan, nedan har vi listat 9 populära dagkrämer till budgetpris.

Här kan du köpa bra dagkrämer under 200 kronor:

GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream från Origins har nästan ett skrattretande bra pris för det fina innehåll som gömmer sig i den vackra burken. Kaffefröolja, koffein och cupuacusmör gör huden både mjuk, jämn och klar. Här kan du läsa mer recensioner och köpa produkten (reklamlänk).

ansiktskram från origins
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

En lättare gelkräm med hyaluronsyra och hallonextrakt som återfuktar huden. Dagkrämen absorberas snabbt och ger en lätt lyster till ansiktet, från The Body Shop. Här hittar du dagkrämen (reklamlänk).

Annons
dagkräm från the body shop
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Oparfymerad och vegansk ansiktskräm från ACO för dig med torr hud. Här kan du köpa produkten (reklamlänk).

Ansiktskräm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

En lätt och återfuktande dagkräm från populära budgetmärket Cetaphil. Dagkrämen låter huden andas och passar dig med normal till fet hy. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Cetaphil ansiktskräm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Hollywoodkändisarnas favorit, och ett riktigt kap. Aquaphor Soothing Skin Balm från Eucerin är SOS-krämen som återfuktar alla hudtyper – även den allra torraste huden. Dagkrämen är väldigt närande, men känns trots det inte tjock och kladdig på huden. Här kommer du till produkten (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Vegansk dagkräm som både återfuktar och ger en porsammandragande effekt. Innehåller populära ingrediensen Niacinamid som verkar utjämnande på huden. Här kan du läsa mer om och köpa produkten (reklamlänk).

indy beauty dagkräm bra
Klicka på bilden för att komma direkt till krämen från Indy Beauty.

Dagkräm som också innehåller hög spf! CeraVe levererar ständigt bra produkter, till en väldigt bra priskladd. Dagkrämen Facial Moisturising Lotion SPF25 kommer i en smidig tub och ger ansiktet ordentligt med fukt. Här kan du köpa ansiktskrämen (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till dagkrämen från CeraVe.

Ekologisk och vegansk dagkräm med innehåll av bland annat arganolja. Dagkrämen har en härlig konsistens och absorberas snabbt. Dessutom har dagkrämen en fin och lätt doft av lavendel. Klicka här för att komma direkt till den fina dagkrämen (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till ansiktskrämen.

Återfuktande dagkräm med anti-age egenskaper och SPF 30 från Nivea. Innehåller Q10 som är en kraftfull antioxidant. Här hittar du ansiktskrämen från Nivea (reklamlänk).

Annons
Q10dagkräm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läs mer:

Sola med brun utan sol? 5 saker att tänka på

Brun utan sol för ansiktet – 7 populära produkter som fungerar

Se också: 3 hudvårdstips för dig med mogen hyBrand logo
Se också: 3 hudvårdstips för dig med mogen hy
Annons
Annons