Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

8 små handkrämer att ha i handväskan

30 dec, 2019 
AvSara Lund
HANDKRÄmer att ha i väskan
Låt 2020 bli året då du tar hand om dina händer! Här tipsar vi om handkrämer i små förpackningar.
Annons

Vintertid innebär tyvärr ofta torra händer och fnasiga nagelband. Men ta tag i problemet och investera i en bra handkräm som återfuktar på djupet – innan huden blir så torr att du får sprickor eller sår.

Om du ofta är på språng så är ett hett tips att köpa en handkräm som ryms i handväskan – oavsett om du har mycket eller lite plats. Nedan tipsar vi om små och praktiska krämer som håller dina händer återfuktade och skyddade i vinter. Scrolla ner och hitta din nya favorit!

Små handkrämer som får plats i väskan

Liten handkräm från Loccitane
Handkräm från L’Occitane, 85 kronor för 30 ml.

Liten och praktisk handkräm som är perfekt att ha i handväskan. Återfuktar och mjukgör både händer och naglar och har en lätt rosdoft.

Annons

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Molton Brown handkräm
Handkräm från Molton Brown, 120 kronor för 40 ml.

En lyxig och återfuktande handkräm från Molton Brown. Sjunker snabbt in i huden och vårdar omedelbart. Krämen doftar vanilj, grapefrukt och mild ros.

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Handkräm från Maria Åkerberg
Handkräm från Maira Åkerberg, 49 kronor för 30 ml.

Handkräm från Maria Åkerberg som ska återställa kroppens naturliga fettbarriär. Krämen innehåller extrakt från ringblomman – som ska vara bra mot ömtålig hud.

Annons

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Handkräm från akademikliniken
Handkräm från Akademikliniken, 189 kronor för 50 ml.

Handkräm från Akademikliniken som behandlar och ger näring till torra händer. Den innehåller C-vitamin och mjölksyra som ska stärka hudens reparationsförmåga. Den ska dessutom motverka missfärgningar och ojämn hudstruktur.

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Handkräm från merci handy
Handkräm från Merci Handy, 60 kronor för 100 ml.

En handkräm med lekfull förpackning från Merci Handy som är dryg och ska dofta gott. Krämen ska ge dig bomullsliknande händer och finns i olika dofter.

Annons

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Rituals handkräm
Handkräm från Rituals, 100 kronor för 70 ml.

Handkräm som är särskilt utvecklad för att mjuka upp och vårda torra händer. Innehåller sötmandelolja som är bra för att mjuka upp huden och innehåller även indisk ros som ger en avslappnande känsla för kropp och sinne.

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Löwengrip handkräm
Handkräm från Löwengrip, 159 kronor för 50 ml.

Liten och praktisk handkräm från Löwengrip. Återfuktar både händer och naglar, samt sjunker snabbt in i huden. Har egenskaper som skyddar huden mot skadliga UV-strålar och blått ljus från datorer och mobiler – vilket i sin tur ger en anti age-effekt på händerna.

Annons

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Handkräm från L:A Bruket
Handkräm från L:A Bruket, 99 kronor för 30 ml.

Liten handkräm som ryms i den lilla väskan från L:A Bruket. Är speciellt utformad för dig med torr och narig hud. Innehåller oljorna av citrongräs och rosmarin som stimulerar och aktiverar huden, samt sheasmör och kokosolja som återfuktar och ger näring.

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

Ultimata guiden: Allt du behöver för ett mysigt hemmaspa

Annons