Artikeln innehåller reklamlänkar

8 populära plattänger i butik 2019 – för alla tillfällen

Välj rätt plattång för just dig

Det finns en hel del olika plattänger ute i butik just nu och det kan vara svårt att veta vilken som är bäst för just dig. Speciellt när det kan kännas som en mindre investering att köpa en sprillans ny. Därför kan det vara bra att lägga lite extra tid på att hitta den plattången som passar just dina behov och din hårtyp bäst.

Om det känns jobbigt eller om du helt enkelt inte vet var du ska börja så har vi samlat lite alternativ här ner som kan hjälpa dig på traven. Här är åtta populära plattänger som du kan hitta i butik just nu – för alla hårtyper och tillfällen.

Scrolla ner för att hitta din nya bästa vän!

8 plattänger för alla tillfällen

Plattångs om snabbt blir varm

Plattång med keramiska plattor som snabbt ska bli varma men ändå hålla en normal temperatur på utsidan. Perfekt för dig som gärna håller handen på utsidan av plattången, då funktionen gör att du inte bränner dig, från Remington. Här kan du köpa den (länk till butik).

Platt- och locktång i ett

Platt- och locktång i ett som ska bidra till en smidigare användning. Går att använda som en vanlig plattång och för att styla håret med lockar eller vågor, från Remington. Här kan du köpa den (länk till butik).

plattång från ghd

Plattång som ska uppnå en optimal värme och stänger sedan av sig automatisk när den inte använts på cirka 30 minuter, från ghd. Här kan du köpa den (länk till butik).

Bred plattång

Stylingverktyg med breda plattor och extra lång sladd för en enklare användning. Plattången håller även värmen på insidan vilket gör det möjligt att röra utsidan av tången utan handske, från Cloud Nine. Här kan du köpa den (länk till butik).

Plattång för dig med färgat hår

Plattång anpassad för dig med färgat hår. Verktyget ska ha en funktion som gör att intensiteten i färgen inte ska försvinna vid regelbunden användning, från Remington. Här kan du köpa den (länk till butik).

Sladdlös plattång

Sladdlös plattång för dig som är på språng. Stylingverktyget går att ladda och använda ca 35 minuter åt gången och de rundade plattorna gör att du kan både locka och platta håret med den, från Obh Nordica. Här kan du köpa den (länk till butik).

Plattång med automatiskt viloläge

Plattång med lång sladd och automatiskt viloläge. Stylingverktyget ska uppnå en optimal värme på 185 grader för att sedan gå in i ett automatiskt viloläge när den inte använts på 30 minuter, från ghd. Här kan du köpa den (länk till butik).

Plattång där det går att reglera temperaturen

Plattång med keramiska plattor där det går att anpassa temperaturen efter tycke och smak, från Obh Nordica. Här kan du köpa den (länk till butik).

Läs mer: 

9 populära torrschampon för olika hårtyper

Shoppingtips! Välj rätt stylingprodukt för din hårtyp

Shoppingtips! Välj rätt schampo för din hårtyp

Utvald läsning