Artikeln innehåller reklamlänkar

8 populära anti-age serum – för alla plånböcker och hudtyper

8 anti-age serum för alla hudtyper och plånböcker

Ett serum kan göra underverk för din hy, oavsett vilken hudtyp du har. Många serum verkar på djupet för att strama åt och återfukta din hy, och även för att ge det lyster.

Anti-age serum är specialanpassade för att förse din hud med extra fukt och för att strama åt fina linjer  –och därmed minska eventuella ålderstecken.

Ett tips för bästa resultat är att applicera ditt serum efter att du har gjort rent ansiktet ordentligt. Sedan är det fritt fram att smörja in ansiktet med din dag – eller nattkräm.

Nedan har vi listat åtta serum som ska verka på djupet och fungera som ett komplement till din befintliga hudvårdsrutin.

1.  No7 Laboratories line correcting booster serum 

anti age serum från No7

Anti age serum från No7, 489 kronor. Här kan du köpa den (länk till Apotek Hjärtat).

Ett serum som ska motverka fina linjer och rynkor på de områden där du upplever dem. En punktbehandling som med fördel kan användas innan ditt vanliga serum och dagkräm. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Apotek Hjärtat).

2. It´s skin collagen nutrition serum 

Återstramande serum från its skin

Anti-age serum från It´s skin, 249 kronor. Här kan du köpa den (länk till Apotek Hjärtat).

Ett serum som, förutom att återfukta och strama åt fina linjer, dessutom ska främja förnyandet av celler och återhämtningen. Ett serum riktad för dig med ”normal” hud. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Apotek Hjärtat).

3. Akademikliniken pure lift serum 

Lystergivande och återfuktande anti-age serum från akademikliniken

Anti-age serum från Akademikliniken, 849 kronor. Här kan du köpa den (länk till Apotek Hjärtat).

Anti-age serum med djupt återfuktande egenskaper som bland annat innehåller hyaluronsyra för återfuktning på djupet. Kan med fördel användas på hela ansiktet och ska vara lystergivande och mjukgörande. Fungerar på alla hudtyper men rekommenderas för dig med ”mogen” hud. Här kan du läsa med och köpa den (länk till Apotek Hjärtat).

4. Nivea cellular anti-age serum 

serum kräm från nivea, anti-age

Anti-age serum från Nivea, 189 kronor. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Ett serum med lätt formula som ska bekämpa tecken på trötthet och lämna huden återfuktad och slätare. Ensam produkt från en hel anti-age serie. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

5. REF skin anti-age serum 

Anti age serum från REF med ingredienser som verkar mjukgörande

Anti-age serum från REF, 425 kronor. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Det här är ett serum som ska sjunka in lätt i huden. Innehåller produkter som ska verka mjukgörande och reducera synliga oönskade ålderstecken. Är även 100% vegansk. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

6. LÓréal Paris revitalift laser serum 

Anti-age serum från Loreal paris för dig som är 40+

Serum från L´Oréal Paris, 319 kronor. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Det här är ett serum riktad till dig som är 40+. Produkten ska göra huden fastare och motverka rynkor. Passar för alla hudtyper inklusive dig som har känslig hud och används både morgon och kväll. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

7. Biodroga MD anti-age cell booster serum 

Serum som motverkar fina linjer och rynkor

Anti-age serum från Biodroga MD, 2 799 kronor. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Cell-booster serum med silkeslen konsistens som ska bidra till en ungdomligare och friskare hud. Stimulerar tillväxten av nya hudceller och ska ge en omedelbar och långvarig återfuktning av huden. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

8. Pixie 24K eye elixir 

Anti age serum som används kring områden kring ögonen för att motverka puffighet

Serum från Pixie, 349 kronor. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Anti-puff serum som används kring ögonen för att motverka ”puffighet” och tecken på trötthet. Anti-age produkt som ska hjälpa till att lugna samt stimulera hudens egen cirkulation. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

Läs mer:

Hitta rätt serum – här är några saker att tänka på

Torr, fet eller blandad hy – så sköter du den på bästa sätt