9 parfymer som ger vårkänslor – nya dofter 2021

kvinna sprayar parfym på handleden

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

På våren byter vi gärna de varma, tyngre vinterdofterna mot lättare dofter med marina inslag och noter som gräs, friska vindar och citrus. Många av vårens nyheter har också inslag av ros i en eller annan form, ofta på en bas av mysk. Här är 9 fräscha vårnyheter vi gillar extra mycket!

daisy spring från marc jacobs

Marc Jacobs Daisy Spring är en sprudlande doft inspirerad av vårens frisk vindar. Med grön kardemumma och rosenknoppar. Köp här. (reklamlänk från Adtraction)

escada flor del sol

Escada Flor del Sol är en fruktig och ung doft inspirerad av Mexico. Toppnoten är Tequila Sunrise. Köp här (reklamlänk från Adtraction).

valentino roma yellow

Valentinos Born In Roma Yellow Dream är en fräsch och ren citrusdoft med lätta inslag av ros och mysk. Köp här (reklamlänk från Adtraction).

narsico rodriges musc noir

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir saftiga plommon följt av heliotrop. I hjärtat finns For Her-doftens signatur – mysk. Köp här (reklamlänk från Adtraction).

authentic beauty concept

Veganska uppstickaren Authentic Beauty Concept har lyckats riktigt bra med sin första doft! Den är mjuk och varm med inslag av pudrig viol, vita blommor och nytvättade lakan. Här hittar du försäljningsställen.

michael kors georgous

Michael Kors Gorgeous! är en djärv blommig doft med inslag av trä. Doften är en modern tolkning av den klassisk vita buketten. Köp här (reklamlänk från Adtraction).

mugler angel nova

Angel Nova från Mugler är en ung, fruktig doft med hallon, ros och trä. Köp här (reklamlänk från Adtraction).

cacharel im glorious

Yes I am Glorious från Cacharel doftar sött av av persikonektar, vita blommor och ett milkshake. Köp här (reklamlänk från Adtraction).

armani si intense

Giorgio Armani Sì Intense är en energisk doft med en bas av saftig svartvinbär som toppas med ros och patchouli. Köp här (reklamlänk från Adtraction).

hugo boss the scent pure accord

Vårens nyhet från Hugo Boss heter The Scent Pure Accord och är en varm och sensuell doft med ett hjärta av osmanthusblomma på en bas av mysk. Köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Foto: TT

Mer inspirerande innehåll från oss på MåBra:

Tyst klippning – här är nya trenden bland frisörer

MåBra testar: Vårens bästa mascara-nyheter

MåBra väljer: Årets bästa skönhet

Dela på: