Artikeln innehåller reklamlänkar

8 ansiktsmasker som är fuktbomberna ditt ansikte behöver nu

8 återfuktande ansiktsmasker mot torr hud!

Vintern håller i sig, liksom den torra, kalla luften som är lika bra för din hud som sandpapper. Även om du skrubbar och peelar och smörjer och smörjer lite till så kan det ibland behövas ett riktigt krafttag mot torr hy.

Här har vi valt ut åtta favoriter bland alla ansiktsmasker – som återfuktar och vårdar ditt ansikte när det som mest behöver det.

 

Mask från Indy Beauty (länk till Apotek Hjärtat), som återfuktar på djupet utan att göra huden fet. Lätt känsla med en fruktig och fräsch doft. Läs mer och köp här. (länk till Apotek Hjärtat)

Overnight repair mask från Emma S (länk till Apprl), som mjukgör och återfuktar samt reducerar fina linjer. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Intensivt återfuktande ansiktsmask från No7 (länk till Apotek Hjärtat) för torr eller mycket topp hy. Läs mer och köp här (länk till Apotek Hjärtat).

Återuppbyggande fuktmask från Lancôme (länk till Apprl) som sitter på över natten för bästa resultat. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Effektiv fuktmask från Beauté Pacifique, (länk till Apprl) som boostar med A-vitamin och fyller på hudens fuktdepåer. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Ansiktsmask från Avène (länk till Apotek Hjärtat), som lugnar lättirriterad hud samt återupprättar hudens fuktbalans. Läs mer och köp här. (länk till Apotek Hjärtat)

Oljefri gelmask från Dermalogica (länk till Apprl), med återfuktande hyalyronsyra och lugnande växtextrakt. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Smidig ansiktsmask från CosRX (länk till Apprl), med näringsrikt risextrakt. Fri från parabener, syntetiska färgämnen och mineraloljor. Läs mer och köp här (länk till Apprl).