Artikeln innehåller reklamlänkar

7 populära serum som återfuktar och ger din hy lyster

Lystergivande serum

Ett serum verkar djupt in i huden och gör att din hy håller sig återfuktad. Du applicerar några droppar i ansiktet efter rengöring – men innan du applicerar din dag- eller nattkräm.

Det finns flera olika typer av serum – bland annat återfuktande, lugnande, anti-age eller lystergivande. Serumet innehåller ofta en boost av vitaminer som inte finns i vanliga hudkrämer, och räcker ofta under en längre tid. Så om du ska investera i ett nytt så kan det vara bra att ta reda på vad just din hy behöver.

Känner du att din hy saknar lyster och att du både vill se och känna dig piggare så är det just lystergivande serum du borde leta efter. Nedan har vi listat sju populära sådana som du hittar i butik just nu!

1. EGF serum, Bioeffect

Ett prisbelönt serum som återställer hudens ungdomliga lyster. Fungerar som ett kraftfullt anti age-serum som ger din hy omedelbar lyster. Passar alla hudtyper. Här kan du läsa mer om serumet (länk till Åhléns).

2. GinZing Into the Glow Brightening Serum, Origins

Ett serum som innehåller C vitamin som ger din hud liv och lyster. Passar alla hudtyper och är perfekt för dig som vill ha extra återfuktning. Här kan du läsa mer om det prisvärda och lystergivande serumet (länk till Kicks).

3. Overnight Glow Serum, Pixi

Ett veganskt serum som verkar under natten när du sover. Serumet innehåller arginin och glykolsyra, vilket lugnar din hy, reducerar linjer och pigmentförändringar samt ger dig lyster. Här kan du läsa mer och köpa det (länk till Åhléns).

4. Glow Booster Serum, Dior

Ett populärt serum som ger din hy en rejäl glow-boost och återställer hudens lyster. Innehåller antioxidanter och C-vitamin som motverkar hudirritationer som kan orsakas av stress, trötthet eller jetlag. Här hittar du det lyxiga och effektiva serumet (länk till Åhléns).

5. Glow boost Essence, Lumene

Ett lystergivande serum som återfuktar och ger din hy liv. Innehåller ingredienser som stimulerar huden – något som får huden att upplevas slätare och mer strålande.Har dessutom ett härligt pris! Här hittar du serumet (länk till Åhléns).

6. ”B” oil, The Ordinary

Ett vattenbaserat serum som främjar ett hälsosamt hudförsvar, förbättrar lyster och hjälper till att bibehålla hudens naturliga balans. Återfuktar och ger din hy ett härligt glow. Här kan du läsa mer och köpa det (länk till Åhléns).

7. Instant glow, Löwengrip

Ett veganskt lystergivande serum som ökar cellförnyelsen och förbättrar hudens elasticitet och vitalitet. Återfuktar och ger huden lyster – passar alla hudtyper, även känslig hy. Här hittar du serumet (länk till Åhléns).

Läs mer:

Så lyckas du med din brun utan sol – 8 produkter som torkar snabbt

Vad är melasma? Varför får man det – och hur behandlar man?

Allt du vill veta om CBD
1:11

Efter reklamen: Allt du vill veta om CBD

(1:11)

Slå på ljud

Utvald läsning