Artikeln innehåller reklamlänkar

7 populära serum i höst – för dig med torr hud

Fuktgivande serum som ger lyster

Hösten är äntligen här med allt vad det innebär! Nu väntar massor av mys men också mörkare dagar och kyligare kvällar. Detta innebär i sin tur att solens strålar inte ger dig samma energiboost eller värme längre. Att det blir kallare i luften kan även göra att just huden i ansiktet börjar kännas torr och stram. Då kan ett hett tips vara att investera i ett serum som hjälper huden med ett långvarigt och återfuktande resultat.

Det finns dock en mängd olika serum för olika hudtyper och det kan vara svårt att veta var man ska börja leta. Därför har vi samlat sju återfuktande serum här nedan som kan hjälpa din hud till ett strålande resultat i höst och vinter. Scrolla ner för att hitta just din favorit!

7 återfuktande serum som ger lyster till din hud

Återfuktande serum som ska ge lyster

Applicera ditt serum i ansiktet och på dekolletaget före din vanliga dag- eller nattkräm. Ett serum hjälper nämligen till att förstärka effekten av de produkter som du applicerar ovanpå, som till exempel en fuktkräm.

Serum som ska ge ett återfuktande och lystergivande resultat, från Lumene. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Återfuktande serum

Serum som ska vara intensivt återfuktande för dig med en fuktfattig hud, från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Återfuktande serum för alla hudtyper

Återfuktande serum som passar alla hudtyper, från Babor. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Återfuktande serum för torr hy

Serum med återfuktande egenskaper som ska appliceras morgon och kväll för bästa resultat, från Biotherm. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Återfuktande serum med vitamin C

Serum med vitamin C som ska minska synliga ålderstecken och oönskade linjer, från Thomas Peter Roth. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Serum med återfuktande egenskaper

Lätt serum med återfuktande egenskaper som ska återuppbygga hudens normala vätskenivåer, från Phytomer. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Återfuktande serum

Lystergivande serum som ska minska ålderstecken och mörka fläckar, från By Terry. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Läs mer:

8 populära anti-age serum – för alla plånböcker och hudtyper

Hitta rätt serum – här är några saker att tänka på

Redaktionens tips