Artikeln innehåller reklamlänkar
HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

7 populära serum i höst – för dig med torr hud

01 okt, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Fuktgivande serum som ger lyster
Känns din hy uttorkad och stram eller irriteras du av torrhetslinjer under vintertid? Då kan du behöva en riktigt fuktboost! Här har vi samlat sju populära serum för dig som vill ge ansiktet en nystart i höst.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Hösten är äntligen här med allt vad det innebär! Nu väntar massor av mys men också mörkare dagar och kyligare kvällar. Detta innebär i sin tur att solens strålar inte ger dig samma energiboost eller värme längre. Att det blir kallare i luften kan även göra att just huden i ansiktet börjar kännas torr och stram. Då kan ett hett tips vara att investera i ett serum som hjälper huden med ett långvarigt och återfuktande resultat.

Det finns dock en mängd olika serum för olika hudtyper och det kan vara svårt att veta var man ska börja leta. Därför har vi samlat sju återfuktande serum här nedan som kan hjälpa din hud till ett strålande resultat i höst och vinter. Scrolla ner för att hitta just din favorit!

7 återfuktande serum som ger lyster till din hud

Återfuktande serum som ska ge lyster

Applicera ditt serum i ansiktet och på dekolletaget före din vanliga dag- eller nattkräm. Ett serum hjälper nämligen till att förstärka effekten av de produkter som du applicerar ovanpå, som till exempel en fuktkräm.

Annons

Serum som ska ge ett återfuktande och lystergivande resultat, från Lumene. ANNONS Här kan du köpa det.

Återfuktande serum

Serum som ska vara intensivt återfuktande för dig med en fuktfattig hud, från Peter Thomas Roth. ANNONS Här kan du köpa det.

Återfuktande serum för alla hudtyper

Återfuktande serum som passar alla hudtyper, från Babor. ANNONS Här kan du köpa det.

Annons
Återfuktande serum för torr hy

Serum med återfuktande egenskaper som ska appliceras morgon och kväll för bästa resultat, från Biotherm. ANNONS Här kan du köpa det.

Återfuktande serum med vitamin C

Serum med vitamin C som ska minska synliga ålderstecken och oönskade linjer, från Thomas Peter Roth. ANNONS Här kan du köpa det.

Annons
Serum med återfuktande egenskaper

Lätt serum med återfuktande egenskaper som ska återuppbygga hudens normala vätskenivåer, från Phytomer. ANNONS Här kan du köpa det.

Återfuktande serum

Lystergivande serum som ska minska ålderstecken och mörka fläckar, från By Terry. ANNONS Här kan du köpa det.

Läs mer:

8 populära anti-age serum – för alla plånböcker och hudtyper

Hitta rätt serum – här är några saker att tänka på

Annons