Artikeln innehåller reklamlänkar

7 lystergivande BB-creams i butik just nu

Lystergivande bb-creams för alla

En BB-cream är perfekt för dig som varken har tid, lust eller ork, att sätta sig in i allt smink som finns ute på marknaden just nu. En BB-cream är en enkel produkt som kan vara ett bra substitut för dina andra basprodukter. Speciellt med fördel nu på sommaren, då man kanske inte vill ha för mycket produkt i ansiktet samtidigt.

BB-cream står för Blemish Balm, Beauty Balm eller Beauty Benefit, men som vanligast kallas den helt enkelt för förkortningen, BB-cream.

En BB-cremen är som en lättare typ av foundation för täckning, blandat med en vanlig dagcreme för återfuktning. Nedan har vi samlat sju BB-creams som återfuktar din hud, ger ansiktet lite färg och dessutom ger dig strålande lyster.

Lystergivande BB-creams i butik just nu:

 

BB-cream med glow effekt

BB-cream för dig som vill ha extra glow, passar alla hudtyper, från Isadora. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

BB-cream för dagligt glow

BB-cream för naturlig täckning och extra lyster, från LÓréal Paris. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

Lystergivande serum YSL

BB-cream som bland annat ska bidra med lyster till din hud, innehåller även spf 25, från YSL. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

 

BB-cream med lyster

BB-cream som bland annat ska bidra med en naturlig lyster till din hud, innehåller även spf 25, från Clarins. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

Lystergivande och multifunktionell bb cream

Färgad dagcreme med flera funktioner som ska bidra till en jämn hud med lyster, från Decleor. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

BB-cream lyster

BB-cream som ska bidra med ökad lyster, från Biotherm. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

BB-cream för synlig lyster

BB-cream som ska ge en synlig lyster, från Giorgio Armani Beauty. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

Tycker du inte att det räcker med lyster eller vill du glänsa lite extra någon dag, utan att använda mer smink? Då kan du testa att använda en face mist eller ett setting spray. Den ger både glow, lyster och sätter sminket så att det håller hela dagen. Ett setting spray sprejas på i ansiktet antingen innan eller efter sminket, eller både och för maxat resultat.

Produkter som ger dig ett naturligt glow:

Seting spray som ger glow

Face mist, från LÒréal Paris. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction).

Skin lite extra med ett setting spray
Face mist för ökat glow i ansiktet

Setting spray för mer glow, från Essence. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Adtraction). Glow mist, från Lumene. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Apotek Hjärtat).

Läs mer:

Ge huden extra lyster – här är 9 livsmedel som boostar din hy

Bäret som ger din hud ny lyster – och färre rynkor!

Bildkälla: TT/IBL