5 sätt att se piggare ut på 5 minuter

Se piggare ut

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Under årets mörka månader är det många av oss som både känner oss extra trötta och ser trötta ut. Ska du ge dig in i ett Zoom-möte, träffa upp en dejt eller något annat viktigt sammanhang som gör att du snabbt vill piffa upp dig lite? Förutom saker som att ta en varm dusch, träna och äta näringsrik mat så behöver vi ibland en snabb pick-me-up- rutin som gör att vi ser piggare ut. Nedan hittar du våra fem bästa tips som gör att du ser piggare ut på fem minuter.

Se piggare ut

5 sätt att se piggare ut på 5 minuter:

Ibland har man bara några minuter på sig att snabbt fräscha till sig och få en piggare look. Nedan hittar du fem smarta knep att ha med sig i bakfickan!

1. Ögondroppar

ogondroppar

Cleareyes Bright & Moist Eye Drops är en steril ögondroppslösning för lindring av symtom i torra ögon från kontaktlinser, läkemedelsbiverkan, infektion, allergier eller andra orsaker. De långtidsverkande dropparna friskar upp och fuktar samt tar bort rödsprängda partier. De finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

2. Solpuder

solpuder clinique

Piffa upp ett trött ansikte med några svepningar med en puderbronzer som enkelt livar upp och ger en solkysst känsla. Det här kommer från Clinique som ger dig glow on the go och sitter länge. Du hittar det här (reklamlänk från Adtraction).

3. Sheet-mask

sheetmask

Active Red Flower Mask är en djupt återfuktande sheetmask tack vare ingrediensen trehalos. Den innehåller även 17 stycken aminosyror som hjälper till att stärka hudbarriären. Den lugnar och förbättrar hudstrukturen med hjälp av extrakt från chaga-svampen. Använd den i minst fem minuter för att få nytt glow och en återfuktad hy. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Apprl).

4. Vit kajal

vit kajal isadora

En rikt pigmenterad kajalpenna som är idealisk till den inre kanten på det övre och undre ögonlocket, den är vattenresistent. Lägg en linje på den undre vattenlinjen för en piggare blick på bara någon minut. Ett perfekt pick-me-up- tips! Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

5. Ögonkräm

ogonkram

Ögonen avslöjar oss ofta om vi känner oss extra trötta. Något som enkelt lyfter dig är om du applicerar lite extra ögonkräm under och vid sidan av ögonen som stramar åt och piggar upp. Här hittar du en reparerande och fuktgivande ögonkräm med snigelslem och peptider som ökar hudens elasticitet, minskar mörka ringar och utjämnar fina linjer runt ögonen. Se den här (reklamlänk från Adtraction).

Redaktionens tips

Allt du behöver till hemmaträningen – 19 bra köp!

Dela på: