Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

5 hårfärger som gör att du ser yngre och piggare ut

26 sep, 2017 
https://image.mabra.com/image-6446483?imageId=6446483&width=1320&height=689
Thowe Wagner Larsson
Är fuktserum, anti-rynkkrämer och liknande skönhetsprodukter något du tar till när du vill se några år yngre ut? I själva verket är det din hårfärg som gör tricket. Ditt hår kan trolla bort tio år från ditt ansikte, enbart genom att att ha rätt nyans.
Annons

Överlag kan man säga att hår med glans och ljusa partier ger en yngre känsla. Inte särskilt märkligt egentligen eftersom håret i ungdomsåren är väldigt glansigt och fullt av liv. Genom att fuska en aning (det vill säga, besöka frisören) kan du få till samma stil och automatiskt se yngre ut i ansiktet.

Läs också: Hetaste hårtrenden: Föryngra med färg!

5 hårfärger som får ditt ansikte att se 10 år yngre ut:

1. Slingor i karamell/ljus kola

Om du är brunett är slingor i nyansen karamell/ljus kola ett utmärkt alternativ eftersom det tillför värme och mjukare ansiktsdrag. Plus, den här stilen gör att ditt hår ser fylligare ut, precis som det var för tio år sedan.

2. Honungsmelon

Har du ett ljust och trist hår utan glans? Då kan du vända dig till frukterna. Både jordgubbsblond och honungsmelon är fina nyanser som ger extra lyster till hyn.

3. Ombre 2.0

Bronde Sombré, den nya Ombren, är det hetaste just nu. Att addera både ljusa slingor och kontraster i frisyren är det bästa sättet för att se yngre ut. Be om en mörkare hjässa och ljusa slingor runt ansiktet; på så vis ramas det in på ett vackert sätt.

Annons

4. Roséchampagne

Färgglada pasteller har passerat barndomen för länge sedan. De senaste åren har bubbelgumsrosa, korallorange och ljusblått seglat upp på vuxna kvinnors önskelista för hårfärger. Det bästa är att så länge du har tillräckligt ljust hår kan du testa olika toningsbehandlingar som går bort efter några tvättar, utan att gå till frisören och betala dyra pengar.

5. Naturlig ombre

En ombre innebär att du har en mörk bas och ljusare toppar och slingor. Be om en bottenfärg i samma färg som du har naturligt och be sedan frisören använda både folie och handmålade slingor i en nyans några ljusare än din naturliga.

Källa Byrdie

Artikeln publicerades först på Femina.

Tips för ett glansigt hår!

Hårolja och hårserum från Moroccanoil.

Hårolja och hårserum från Moroccanoil. Här kan du köpa (reklamlänk).

Ny hårfärg? Så hittar du bästa nyansen!

Läs också: Ny hårfärg? Så hittar du bästa nyansen!

Annons