Artikeln innehåller reklamlänkar

5 återfuktande hårinpackningar för färgat hår

Hårinpackningar för färgat hår

Besväras du också av att ditt hår lätt blir frissigt och tråkigt över tid, eller tappar det kanske lätt glansen efter att du har färgat det? Ofta kan ett behandlat hår kännas slitet och tråkigt när du inte har färgat det på länge och då gäller det att snabbt rädda situationen.

För om du ofta utsätter ditt hår för starka ämnen som återfinns i bland annat hårfärg, blekning eller andra liknande produkter så är det viktigt att underhålla det med bra produkter under tiden.

Hårinpackningar speciellt anpassade för färgat hår

Ja, du kanske känner igen känslan med ett nyfärgat hår som känns både glansigt och fräscht? Det går nämligen att behålla den känslan längre än vad man kan tro!

En enkel inpackning som vårdar ett färgat hår kan verkligen agera räddaren i nöden. Tänk därför på att investera i ett alternativ som passar just dig och njut av ett glansigt och friskt hår under en längre tid.

Nedan har vi samlat några populära alternativ som går att hitta i butikerna just nu. Scrolla ner för att hitta dina nya favoriter!

Hårinpackning för färgat hår med pigment från Maria Nila

Hårinpackning med färgpigment som fräschar upp ett redan färgat hår, finns i olika nyanser som passar olika hårfärger. Inpackningen kommer från Maria Nila. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

Inpackning till färgat hår som behöver glans och fukt

Inpackning som ska förbättra hårets elasticitet och återfukta ett redan färgat hår, från Kevin Murphy. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Hårmask för färgat hår som ska motverka håravfall

Hårmask som återfuktar ett skadat eller färgat hår och som ska motverka håravfall, från Nioxin. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Hårinpackning för färgat hår som ska lämna efter sig lyster

Vårdande inpackning med färgbevarande formula som ska lämna håret med ny lyster och shine, från Schwarzkopf Professional. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Inpackning för färgat hår

Inpackning som passar färgat hår som behöver mer glans och lyster. Inpackningen ska hjälpa till att bevara färgen i håret längre och kommer från Shu Uemura. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Läs mer: 

9 populära torrschampon för olika hårtyper

7 värmeskydd som skyddar håret mot användning av stylingverktyg

Redaktionens tips