Artikeln innehåller reklamlänkar
HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

13 baddräkter som smickrar alla kroppsformer

23 maj, 2018 
Att hitta en baddräkt som smickrar figuren är inte alltid det lättaste. Hur ska man tänka kring mönster, färg och skärning egentligen? Här är några enkla tips!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Stranden, poolen eller ängen – det finns många ställen vi kan välja att sola och bada på i sommar. En del av oss ser det som årets höjdpunk, medan andra kanske har blandade känslor för att visa mycket hud bland folk.

Den som behöver en extra självförtroende-boost gör rätt i att hitta en snygg baddräkt som sitter som en smäck. Inte det lättaste alla gånger – men vi har samlat några av årets favoriter och delat in dem efter vilken kroppsform de sitter snyggats på.

Kanske hittar du en ny favorit? Hur som helst ska du komma ihåg att du är vacker och duger som du är – vad du än har på dig. <3

 

Äppelformad figur

Du som väljer en mönstrad baddräkt kommer att trolla bort upplevda ”skavanker” med ett oregelbundet mönster. Ögat har nämligen svårt att stanna på ett ställe.

Draperingar över midjan ger också en smickrande effekt, och du som hellre vill ha en bikini gör rätt i att satsa på en modell med en hög trosa.

Annons

Vit-blå-mönstrad baddräkt från ANNONS Ellos med drapering i midjan och avtagbara axelband. ANNONS Läs mer och köp här.

Röd baddräkt från ANNONS Lindex, med drapering och justerbara axelband.ANNONS Läs mer och köp här.

Halterneck-baddräkt från ANNONS Wera, i blommigt tyg. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Knytbaddräkt från ANNONS Åhléns med djup ringning. ANNONS Läs mer och köp här.

Rak figur

Du som är av rakare modell och kanske vill fuska fram lite kurvor gör rätt i att satsa på omlottskurna baddräkter. Om skärningen ska sitta högt eller lågt beror lite på din form – testa dig fram!

Annons

Du kan även testa halterneck-modeller och knytband, skärp eller något annat som händer i midjan.

Prickig baddräkt från ANNONS Panos, med omlott-twist över bysten och lite drapering i midjanANNONS . Läs mer och köp här.

Svart baddräkt från ANNONS Ida Sjöstedt, med volang vid ringningen samt spänne i midjan. ANNONS Läs mer och köp här.

Helfodrad baddräkt från ANNONS Ellos med halterneck och knytdrapering i midjan. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Bredare upptill-figur

Har du kanske breda axlar eller stor byst men smala höfter kan det balanseras om du väljer en baddräkt där fokuset ligger på nederdelen. Kanske kan du välja en mönstrad nederdel, hitta en baddräkt med volang eller knytband vid höfterna eller kanske testa en baddräktsklänning eller -kjol? V-ringning hjälper till att ta fokus från överdelen.

Svartvitrandig baddräkt från ANNONS Ralph Lauren, med knytband i sidorna på höften. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Tankini från Sunseeker, med ANNONS svart överdel och ANNONS mönstrad underdel. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Knallrosa baddräkt från ANNONS South Beach, med djup ringning, tunna axelband och knyt i sidan. ANNONS Läs mer och köp här.

 

Annons

Bredare nedtill-figur (Päron)

Har du bredare höfter än axlar? Liten byst? Då kan du exempelvis leta efter en baddräkt där fokuset ligger upptill, antingen med mönster eller design. Tänk volang, drapering, breda axelband etc.

Randig baddräkt från ANNONS Carin Wester, med ett axeband med volang. ANNONS Läs mer och köp här.

Blommig baddräkt från ANNONS Ellos, med volang längs med ringningslinjen samt tumma axelband. ANNONS Läs mer och köp här.

Svart baddräkt från ANNONS Happy Holly, med metalldetalj i dekolletaget samt drapering över bysten. ANNONS Läs mer och köp här. 

 

Annons