Artikeln innehåller reklamlänkar

11 somriga skönhetsfavoriter för ansiktet

Skönhetsprodukter – sommarfavoriter

Under sommaren gäller det att skydda ansiktets känsliga hy från solens skadliga stålar, samtidigt som man inte vill bli vitglåmig av tjocka lager solskyddsfaktor.

Bäst är att välja ett solskydd anpassat till ansiktet, som du lägger som bas. Med mattande (och solskyddande) puder kan du sedan trolla bort den glansiga känslan som värmen kan orsaka. Och som en sista touch kan det vara snyggt med en bronzer eller highlighter som får huden att stråla lite extra – och ett skydd på läpparna, så klart. Med färg eller utan. Du bestämmer!

Här är några av sommarens skönhetsfavoriter som finns att köpa just nu:

Läppcerat med anti-inflammatorisk och mjukgörande aloe vera från Eos. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Ett multifunktionellt stick med skimrande bronzing- och highlightereffekt från Nudestix. Läs mer och köp här. (länk till Tradedoubler.com)

Återfuktande läppglans i lätt rosa ton som skyddar mot UVA och UVB, från Aco. Läs mer och köp här. (länk till Apotek Hjärtat)

Ljusreflekterande highlighter med lugnande mandelolja och mjukgörande kakaosmör från Lush. Läs mer och köp här.

Vattenfast bronzingpuder som ger huden ett naturligt lyster, utan att det blir pudereffekt, från Make Up For Ever. Läs mer och köp här. (länk till Tradedoubler.com)

Ultralätt, fixerande och mattande mineralpuder från Bare Minerals. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Vattenfast mascara med extra stor borste för en fylligare effekt, från Max Factor. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Palett med fem olika bronzingnyanser som även kan användas på kroppen, från Isadora.  Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Mild ansiktsrengöring med jungfruolja från Oliv. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Vattenresistent solskyddsfaktor för ansiktet som inte täpper till porerna och kan användas under smink, från Hawaiian Tropic. Läs mer och köp här.  (länk till Apotek Hjärtat)

Lugnande och svalkande facemist med vitt te, aloe vera och eteriska oljor, från Neal’s Yard Remedies. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Hyllad brun utan sol för både ansikte och kropp, från Cocoa Brown. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Läs också: Brun utan sol – 7 enkla steg för en jämn och hållbar fuskbränna