Fråga läkarenSmärta och värkHögt blodtryckHudcancerTäta bröstDepression

Succé för vårens MåBra-kvällar - ny chans i höst!

24 apr, 2014 
Vårens MåBra-kvällar bjöd på fullsatt feelgood!
Annons

För fjärde gången i rad upprepade vi succén med våra uppskattade events, denna gång besökte vi Luleå, Stockholm och Malmö!

På scen fick gästerna njuta av lärorika föreläsningar av Mia Törnblom, personliga tränaren Leila Söderholm och stilexperten Katarina Althin. I pausen serverades dryck och lättare tilltugg, och alla hade möjlighet att prata med föreläsarna, delar av redaktionen och shoppa böcker och produkter till rabatterade priser. Dessutom fick alla gäster en proppfull goodiebag att ta med sig hem!

 

Psst! Se en film från höstens succé här!

Tack till alla besökare, våra föreläsare och alla duktiga medarbetare. I höst gör vi en favorit i repris och adderar nya orter på kartan. Håll utkik i tidningen och på webben om vi besöker en plats nära dig!

Om kvällens föreläsare

Hitta formen med Leila Söderholm!

Personliga tränaren Leila Söderholm är ett energiknippe utan motsvarighet och känd för allmänheten för sitt ”svarta bälte i inspiration”. Hon är trebarnsmamman som tävlat i såväl streetracing som kanot och som träningsexpert i TV4 har hon coachat hundratals människor till ett hälsosammare liv. Med en energirik, rolig och varm ton skalar Leila av alla dina ursäkter, fyller dig med motivation och massor av konkreta tips att ta med hem.

Annons

Leila är en flitigt anlitad föreläsare med över 20 års erfarenhet av tränings och kost. På MåBra-kvällen kommer Leila berätta om sin kamp mot cancern och dela med sig av oslagbara tips för tillfrisknande och träning.

 

 

 

Katarina Althin är en känd Göteborgsprofil genom sin stilspalt i Göteborgs-Posten där hon varje vecka svarar på läsarnas klädbekymmer. Hon en flitigt anlitad föreläsare som turnerar runt om i landet och pratar om den personliga stilen inför fullsatta hus.  Utbildad inom stil och image hjälper Katarina kvinnor och att tackla frågeställningar kring den egna kroppen och funderingar kring personligheten, åldrandet och klädseln.

Under kvällen får du bland annat ta del av teman kring den kvinnliga figuren med figurtyper och dess regler, basgarderobens innehåll och hur den görs personlig. Dessutom ger Katarina sina bästa tips för alla som känner att kroppen åldrats – men att det unga klädintresset består!

Annons

 

 

 

 

Maxa självkänslan med Mia Törnblom!

Mia Törnblom har föreläst i tretton år om vikten av att ha en god självkänsla – en show med massor av skratt och värdefulla insikter. Mia är parallellt med sina bejublade framträdanden en aktiv författare och står bakom ett flertal bästsäljande böcker. Hon håller också kurser, föreläsningar och utbildningar i ämnet personlig utveckling. Under kvällen får du njuta av Mias hyllade föredrag om självkänsla – en härlig show med garanterade aha-upplevelser.

 

 

 

 

 

Tack till våra sponsorer:

 

        

Annons