Ny undersökning: Hit reser svenskar för att må bra på vintern

Bästa sättet att lysa upp tillvaron i under de mörka månaderna är att åka på en resa! Det tycker 36 procent av oss svenskar, enligt en undersökning från FOREX Bank.

Det kan jämföras med restaurangbesök som kom på en andraplats med 10 procent av rösterna. Resultaten baseras på intervjuer där 1010 personer fick svara på frågan om hur de helst piggar upp sig under hösten och vintern.

De destinationer som känns mest lockande är storstäder. Den kategorin fick 22 procent av rösterna. Dessutom verkar kylan få många av oss att längta till varmare breddgrader.

Nästan lika många – 21 procent – föredrar nämligen någon form av solsemester. Snö och minusgrader lockar däremot inte särskilt många. Det är bara 2 procent av oss som helst åker på en skidresa.

AV: Elin Lenander

Psst! Är du sugen på att kombinera sol, bad och avkoppling med lustfylld motion, god mat, spännande aktiviteter och nya bekantskaper? Häng med oss på MåBra-resa till Fuerteventura!

 

LÄS MER:

Följ med MåBra på träningsresa till Fuerteventura!

Njut av sol, bad och träning med MåBra på Fuerteventura!

Fly mörkret och kylan i höst och vinter. Gör som mängder av våra peppade läsare och boka plats på våra MåBra-resor!

Läs mer: Följ med MåBra på träningsresa till Fuerteventura!

 

Alltid trött? Här är de vanligaste orsakerna!

sov-dig-smal

Är du trött och seg utan att förstå varför? Det kan bero på stress, vitaminbrist, depression, sömnbesvär och mycket annat. Eller så är det sköldkörteln som krånglar.

Läs mer: Alltid trött – här är de vanligaste orsakerna

 

Räkna ut ditt kaloribehov – så mycket ska du äta!

Hur många kalorier behöver du äta? Få svaret här!

Hur mycket du väger handlar till största delen om kalorier in – kalorier ut. Men hur mycket kan just DU äta om du vill hålla vikten, eller rentav tappa kilon? Få svaret här!

Läs mer: Räkna ut ditt kaloribehov – så mycket ska du äta!

Utvald läsning