QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Tinder öppnar världens första padelbana för dejting – så funkar det

13 jul, 2021 
Tinders padelbana
Så, vad sägs om padel och dejting i ett? Nu lanserar Tinder en exklusiv padelbana i Stockholm för sina medlemmar. Köra en match med sin match? Varför inte! Så här går det till.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Tinders padelbana i stockholm
Färgglatt med flörtiga citat!
Tinders padelbana på södermalm i stockholm
Padelbanan ligger på taket på Skanstulls parkeringshus.
Annons
5 sporter som passar utmärkt att göra på helgenBrand logo
5 sporter som passar utmärkt att göra på helgen

Är du (precis som resten av Sverige) padel-tokig, och samtidigt singel? Då bör du signa upp dig på Tinder genast, om du inte redan är medlem. För nu lanserar Tinder en padelbana för dejting – den första i världen!

En specialgjord pop-up singelbana har skapats i Stockholm, exklusivt för Tinders medlemmar. Efter en undersökning av Tinder så framkom det att de flesta personer föredrar att träffas på utomhusaktiviteter, och i ett pressmeddelande skriver de:

Annons

”Padeltennis har snabbt blivit en av de hetaste sporterna i Sverige och med sin egen pop-up padelbana erbjuder Tinder sina medlemmar en unik chans att matcha med sin dejt på ett nytt sätt”.

”Kör en match med din match”

– Kör en match med din match – under “Summer of Love” öppnar Tinder den första pop-up padelbanan specifikt gjord för att dejta. Pandemin fick våra medlemmar att utveckla nya kreativa sätt för hur de kunde träffa människor och just padel är perfekt för en dejt utomhus. Eftersom banor ofta är bokade månader framöver, hjälper vi nu till och slår ett slag för dig med hjälp av den här nya padelbanan, öppen för Tinders alla medlemmar, säger Renate Nyborg, General Manager EMEA på Tinder, i pressmeddelandet.

Tinders padelbana ligger i Skanstull i Stockholm.
Färgglatt och flörtiga citat!
Annons

Så bokar du en tid på Tinders padelbana

Så, hur går det till? Boka banan gör du via tinderpadel.se. Välj en ledig tid och bjud in din match. Padelbanan ligger i Skanstull i Stockholm, på taket till Skanstulls parkeringshus, en byggnad med fem våningar och en otrolig utsikt över Södermalm.

Banan är öppen mellan den 14 juli till den 1 augusti, och gratis för Tinders medlemmar. Och det enda du behöver ta med dig dit är din Tinderdejt, för allt annat ni behöver finns redan på plats.

Foto: Tinder

Annons