QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Tilde de Paula Ebys barn har vuxit upp – så ser de ut i dag!

22 mar, 2021 
AvAino Oxblod
Tilde de Paula
Anna-Karin Nilsson/EXPressen/TT
Tilde de Paula Eby har fyra barn från tre olika relationer, där den äldsta sonen har hunnit bli vuxen och minstingen fyllt åtta år.
Programledaren har berättat hur den spretiga familjen får allt att gå ihop – och hur föräldrarna hjälps åt.
– Det är viktigt för mig, att alla ska finnas för dem, har hon sagt till Mama.
Så här ser Tilde de Paula Ebys barn ut i dag!
Annons
Allt du vill veta om Tilde de Paulas SuccékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Tilde de Paulas Succékarriär

Efter fem-programledaren Tilde de Paula Eby, 48, är inte bara framgångsrik TV4-profil och Kristallen-belönad programledare – hon är också fyrabarnsmamma. Hon har de fyra barnen Elian, Zion, Naemi och Illyah med tre olika pappor.

I en intervju med Mama har programledaren berättat att även om hon har barn med flera olika män, så är alla väldigt involverade i barnens liv och framtid, och hon behöver inte dra föräldralasset ensam.

– Till skillnad från min uppväxt är alla deras familjer, inte bara mamma som i mitt fall, väldigt angelägna om att vara nära dem och ta del av deras liv. Det är viktigt för mig, att alla ska finnas för dem. Kanske som en konsekvens av hur jag själv växte upp, har hon sagt till tidningen.

De äldsta barnen, sönerna Elian och Zion, är 20 och 19 år gamla, och de fick Tilde de Paula med exet Daniel Möllberg, 48, som arbetar som författare.

Äldste sonen Elian som 18-åring:

Dottern Naemi fick Tilde de Paula Eby med exet Fredrik Bjuhr, 52. Naemi är i dag 15 år, och har rönt uppmärksamhet på egen hand när hon dök upp i artisten Theoz musikvideo till låten Theori.

Annons

Naemi och Illyah tillsammans, juli 2020:

Med sin nuvarande make Thomas de Paula Eby, 40, har Tilde de Paula Eby yngsta sonen Illyah, 8, tillsammans. Thomas de Paula Eby är med i bandet Hoffmaestro, och har varit tillsammans med Tilde i snart 12 år.

Zion tog studenten i juni 2020:

Tilde de Paula Eby har tidigare berättat hur hon blev så tagen av första mötet med maken att hon valde att gå därifrån.

– Det var som om någon klappat till mig. Det var som om jag fått en spark i mellangärdet. Och så såg jag bara hans blick. Och så tänkte jag bara: ”Run Forrest, run!”, jag vände på klacken och gick. Det var vad jag gjorde.

Det var först efter att Thomas själv tog kontakt med henne som hon vågade släppa in honom, och sedan dess har det varit de två.

Hela familjen samlad julen 2018:

Foto: TT/Instagram

Annons