Artikeln innehåller reklamlänkar

Ta hem påsken! 17 dekorationer, dukar och påskägg

Påsken är snart är och även om hypen inte är i närheten av den före jul så tar vi gärna in våren och härliga pasteller i hemmet nu! Sätt påskriset i en snygg vas, duka upp med fina äggkoppar och dukar eller fyll ett fins påskägg med din älskades godsaker och ge bort.

Här är 17 favoriter på temat påsk i butikerna just nu!

 

Dekorera med fina ägg från Ellos (länk till Ellos), passar i fönstret eller påskriset. Läs mer och köp här (länk till Ellos).

Söta äggkoppar i pastelligt ljusblå från Kähler, läs mer och köp här. (länk till butik)

Glöm inte påskharen (länk till Ellos)! Den här fina, mässingsfärgade gnagaren från Ellos passar i alla rum. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Fina snapsglas i klassisk design från Orrefors (länk till butik) för den som vill påskskåla! Läs mer och köp här. (länk till butik)

Prickigt (länk till butik) eller blommönstrat (länk till butik) dekorationsägg från Paradisverkstaden (länk till butik) på Öland. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Servera med sötaste servetterna från Bloomingville! Läs mer och köp här. (länk till RoyalDesign)

Vackra glasägg från Svenskt Tenn att dekorera påskriset med. Läs mer och köp här.

…eller välj ett mer tåligt ägg i plast från Bloomingville (länk till RoyalDesign) med glitterbotten. Läs mer och köp här (länk till RoyalDesign).

Sätt påskriset i en härligt påskig vas! Denna är från H&M Home (länk till H&M)och finns även i rosa. Läs mer och köp här. (länk till H&M)

…eller välj en vas i mer diskreta färger men med spännande form från Bloomingville (länk till RoyalDesign)! Läs mer och köp här. (länk till RoyalDesign)

Pynta påskbordet med söta lamm från Royaldesign. Läs mer och köp här. (länk till RoyalDesign)

Fint i köket med gula kökshanddukar från Hemtex. Läs mer och köp här.

Skydda bordet med en vårig påskduk från Linum (länk till RoyalDesign)! Läs mer och köp här. (länk till RoyalDesign)

Vackert porslinsägg från Indiska (länk till butik) – som dekoration eller fin påskgåva. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Pappersägg från Indiska (länk till butik) att hänga i påskris eller där du vill! Läs mer och köp här. (länk till butik)

Ge bort ett extra fint påskägg (länk till butik) till den du tycker om! Dessa är från Indiska, läs mer och köp här (länk till butik).

Utvald läsning