Artikeln innehåller reklamlänkar

Ta hem påsken! 17 dekorationer, dukar och påskägg

Påsken är snart är och även om hypen inte är i närheten av den före jul så tar vi gärna in våren och härliga pasteller i hemmet nu! Sätt påskriset i en snygg vas, duka upp med fina äggkoppar och dukar eller fyll ett fins påskägg med din älskades godsaker och ge bort.

Här är 17 favoriter på temat påsk i butikerna just nu!

 

Dekorera med fina ägg från Ellos (länk till Ellos), passar i fönstret eller påskriset. Läs mer och köp här (länk till Ellos).

Söta äggkoppar i pastelligt ljusblå från Kähler, läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Glöm inte påskharen (länk till Ellos)! Den här fina, mässingsfärgade gnagaren från Ellos passar i alla rum. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Fina snapsglas i klassisk design från Orrefors (länk till Awin.com) för den som vill påskskåla! Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Prickigt (länk till Awin.com) eller blommönstrat (länk till Awin.com) dekorationsägg från Paradisverkstaden (länk till Awin.com) på Öland. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Servera med sötaste servetterna från Bloomingville! Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Vackra glasägg från Svenskt Tenn att dekorera påskriset med. Läs mer och köp här.

…eller välj ett mer tåligt ägg i plast från Bloomingville (länk till Awin.com) med glitterbotten. Läs mer och köp här (länk till Awin.com).

Sätt påskriset i en härligt påskig vas! Denna är från H&M Home (länk till H&M)och finns även i rosa. Läs mer och köp här. (länk till H&M)

…eller välj en vas i mer diskreta färger men med spännande form från Bloomingville (länk till Awin.com)! Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Pynta påskbordet med söta lamm från Royaldesign. Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Fint i köket med gula kökshanddukar från Hemtex. Läs mer och köp här.

Skydda bordet med en vårig påskduk från Linum (länk till Awin.com)! Läs mer och köp här. (länk till Awin.com)

Vackert porslinsägg från Indiska (länk till Apprl) – som dekoration eller fin påskgåva. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Pappersägg från Indiska (länk till Apprl) att hänga i påskris eller där du vill! Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Ge bort ett extra fint påskägg (länk till Apprl) till den du tycker om! Dessa är från Indiska, läs mer och köp här (länk till Apprl).