15 folkkära kändisar med stora familjer

Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Slå på ljud

En framgångsrik karriär i rampljuset – och en stor familj med många barn. Ja, det ena behöver inte utesluta det andra. Nedan listar vi exempel på kändisar med stora familjer:

Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård
Claudio Bresciani / TT

Skådespelaren Stellan Skarsgård har hela åtta barn. Alexander, Gustaf, Bill, Sam, Eija och Valter från äktenskapet med läkaren My Skarsgård, samt Ossian och Kolbjörn med filmproducenten Megan Everett som han gifte sig med 2009.

Magdalena Graaf

Magdalena Graaf
LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet/TT

2020 gick Magdalena Graaf och Filip Larsson ut med att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Tillsammans har de barnen Charlie och Louie. Därtill har Magdalena ytterligare tre barn, Tristan och Lance tillsammans med Magnus Hedman samt Isak, som tragiskt gick bort 2014, från ett tidigare förhållande.

Hannah Graaf

Hannah Graaf
Naina Heln Jma / TT

Även Magdalenas syster Hannah Graaf har många barn – närmare bestämt fyra stycken. William som hon har tillsammans med Andreas Carlsson, Mio som hon har tillsammans med Daniel Boudal samt Vida och Liv från sitt äktenskap med Peter Karyd.

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg
Jessica Gow

Däckarförfattaren Camilla Läckberg har fyra barn. Wilhelm och Meja tillsammans med Micke Eriksson, Charlie tillsammans med kändispolisen Martin Melin samt Polly tillsammans med Camillas nuvarande man, MMA-fightern Simon Sköld.

Christina Schollin och Hans Wahlgren

Christina Schollin och Hans Wahlgren
Charles Hammarsten/TT

Skådespelarparet Christina Schollin och Hans Wahlgren har fyra barn tillsammans – närmare bestämt tre söner och en dotter. Äldst är sonen Peter, och därefter kommer Niclas, Pernilla och Linus.

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren
Karin Törnblom/TT

Christina Schollin och Hans Wahlgrens dotter, Pernilla Wahlgren, valde själv att bilda en stor familj med fyra barn. Oliver, Bianca och Benjamin tillsammans med exmaken Emilio Ingrosso och Theo från sitt tidigare förhållande med Joachim Lennholm.

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli
Claudio Bresciani / TT

Även Charlotte Perrelli har fyra barn. Angelo och Alessio från sitt tidigare äktenskap med Nicola Perrelli samt Alvin och Adrian med sin nuvarande man, Anders Jensen.

Felix Herngren

Felix Herngren
Karin Törnblom/TT

Skådespelaren och filmregissören Felix Herngrens familj består av frun Clara och sex barn. De tre äldsta, Fanny, Vera och Leo, fick han med ex-frun Jenny Myrberg och de tre yngsta, Bill, Iris och Lisa, har han med sin nuvarande fru Clara.

Sofia Wistam

Sofia Wistam
Eero Hannukainen/TT

Sofia Wistam har fyra barn – tre söner och en dotter. Kid som Sofia fick tillsammans med artisten Thomas ”Orup” Eriksson, Sindy som hon fick med Anders Ragm samt Texas och Lennox med Magnus Wistam.

Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby
Karin Törnblom/TT

Även tv-profilen Tilde de Paula Eby har fyra barn. Äldst är Elian och Zion som hon fick tillsammans med exet Daniel Möllberg, därefter kommer dottern Naemi som hon fick tillsammas med Fredrik Bjuhr – och yngst är sonen Illyah som Tilde har tillsammans med sin nuvarande make Thomas de Paula Eby.

Martina och Erik Haag

Martina och Erik Haag
HENRIK MONTGOMERY / TT

Erik och Martina Haag gick skilda vägar 2014, efter 19 år tillsammans. Innan dess hann de få fyra barn ihop. Äldst är sonen Jackson och därefter kommer Lucia, Dino och Diana.

Mia och Jesper Parnevik

Mia och Jesper Parnevik
Eero Hannukainen/TT

Sist men inte minst – den populära familjen Parnevik. Tillsammans har Mia och Jesper fyra barn, tre döttrar och en son. Alla är döpta till ett förnamn på ”P”, nämligen: Peg, Penny, Philippa, och Phoenix.

Foto: TT

Utvald läsning