QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Svenska kändisar som gift sig innan de fyllt 25

23 nov, 2022 
AvMåBra Redaktionen
pernilla wahlgren gifter sig med emilio, carola häggkvist gifter sig med runar
Vad har Carola Häggkvist, Pernilla Wahlgren och Isabella Löwengrip gemensamt? Alla har gift sig innan de fyllt 25 år.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

”Störst av allt är kärleken” sa prins Daniel den där vackra junikvällen när han fick sin kronprinsessa. Och visst är det så - kärleken är bland det finaste vi har, oavsett hur den ser ut.

För många är giftermål större än att få barn och visst är det fint att tillsammans få visa sin gemensamma kärlek. Vissa vill göra det tidigt i livet medan andra väntar in rätt tidpunkt.

Se också: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrar

10 svenska kändisar med deras okända föräldrarBrand logo
10 svenska kändisar med deras okända föräldrar

Det är alltid roligt att följa med vad som händer i kändisvärlden. Här är x svenska kändisar om gift sig tidigt i livet.

Annons

Svenska kändisar som gift sig innan de fyllt 26

Vad har Pernilla Wahlgren, 54, och Penny Parnevik, 25 gemensamt? Jo, båda gifte sig när de båda var i ungefär samma ålder. Kolla här!

Pernilla Wahlgren

Det var i Laholms kyrka som programledaren Pernilla Wahlgren, 25, och Emilio Ingrosso sade ja till varandra. Paret drömde om ett litet och intimt bröllop, men när bosatta i kommunen hörde om planerna var de självklart på plats. Ja, det var flera hundra på plats. Idag lever paret som skilda, men är i nya förhållanden.

Pernilla Wahlgren Emilio ingrosso gifter sig
Pernilla och Emilio under sitt bröllop år 1993.

Penny Parnevik

En pandemi satte käppar i hjulet för Penny Parneviks bröllopsplaner. Hon och Douglas Murray hade planerat det länge innan de till slut, sommaren 2022, fick säga ja till varandra framför sina familjer och vänner. Hur gammal Penny var? 25 härliga jordsnurr.

Annons

Penny och maken Douglas gifte sig i Sverige.

Christina Schollin

Ett av Sveriges mest älskade par, Christina Schollin och Hans Wahlgren sade ja till varandra år 1962. Länge leve kärleken!

Hans Wahlgren och Christina Schollin
När de gifte sig var Christina 25 år gammal.

Isabella Löwengrip

Entreprenören Isabella Löwengrip är en förebild på många sätt. Som 16-åring startade hon sitt första bolag och sedan dess har vi fått se henne blomstra mer och mer. När Isabella träffade Odd Spångberg drömde de om att bilda familj och när hon var 23 år gifte de sig. Kort därefter föddes parets första barn Gillis.

Annons

Idag är Isabella och Odd skilda, men goda vänner.

Agnetha Fältskog

År 1971 gifte sigAbba-artisterna Agnetha Fältskog och Björn Ulvaeus. Det var två unga som hittat varandra, ja Agnetha hade precis fyllt 21 år. De hann få två barn, Linda och Christian, innan de sju år senare valde att gå skilda vägar.

Agnetha Fältskog och Björn Ulvaeus
6 juli 1971 sa de ja till varandra.

Sofia Wistam

Poddare, programeldaren och smyckesdesignern Sofia Wistam (då hette hon Eklöf) gifte sig som 23-åring med artisten Orup. Några år senare fick de sonen Kid.

Annons

Idag är Sofia lyckligt gift med Magnus Wistam.

Sofia Wistam
En aprildag 1989 gifte sig Sofia och Thomas ”Orup” Eriksson .

Carola Häggkvist

Sveriges sångfågel Carola har en karriär som få. Nyligen firade hon 30 år som artist och är ständigt aktuell med konserter, shower och artistsamarbeten. Tidigt i sin karriär fann hon kärleken och det var Runar Sögaard som hade fångat hennes hjärta. Carola var 24 år när hon sa ”ja”.

Carola Häggkvist och Runar
1990 stod makarna tillsammans vid altaret. Idag är de skilda, och har sonen Amadeus tillsammans.

Foto: TT

Annons