QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Evenemang och konserter du inte vill missa 2022

17 nov, 2021 
Gardell och Mando Diao
Evenemangsbiljetter är årets julklapp – vad annars? Här listar vi några av nästa års största och bästa konserter och evenemang som de flesta blir glada av att få en biljett till.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Allt du vill veta om Musikhjälpen i år - 2021Brand logo
Allt du vill veta om Musikhjälpen i år - 2021

De flesta av oss längtar verkligen efter att få uppleva musik, shower, scenkonst och allmänt härlig stämning igen. Nu hoppas vi att smittan håller sig i schack så att allt detta äntligen kan bli av.

Bästa tipsen för årets julklapp 2021 – evenemangsbiljetter

Här listar vi några populära svenska artister som åker på turné 2022 – och några andra stora populära evenemang som det än så länge finns biljetter kvar till.

Skynda dig att boka, till dig själv eller någon annan, innan hypen gör att biljetterna tar slut!

Annons

Uggla, Miss Li och Petter

Uggla, Miss Li och Petter

Ett event som passar de flesta i familjen eller kompiskretsen. I sommar åker Magnus Uggla, Miss Li och Petter på turné tillsammans och bjuder på sköna utomhusspelningar i parker och slottsträdgårdar. Läs mer och köp biljetter här.

Mando Diao – I solnedgången

Mando Diao – I solnedgången

Mando Diaos sköna musik tilltalar de flesta och dessutom är turnén som pågår mellan januari och april helt på svenska. Spelningarna som hålls i konserthus och kulturhus runtom i Sverige förväntas vara i ett unikt och intimt format. Läs mer och köp biljetter här.

Annons

Miriam Bryant – PS. Jag hatar dig

Miriam Bryant

Konsertbiljetter till Miriam Bryant är en bra present till de flesta i den yngre halvan av befolkningen. På albumet PS. Jag hatar dig bearbetar hon en tärande relation och i januari-mars ger hon sig ut på turné. Läs mer och köp biljetter här.

Molly Sandén – Dom ska veta Arena tour

Molly Sandén

Under februari och mars åker Molly Sandén ut på turnén Dom ska veta Arena tour – hennes största turné hittills. Haffa en plats i en stad nära dig! Läs mer och köp biljetter här.

Annons

Jonas Gardell – Queen of ******* Everything

Jonas Gardell i rosa kläder

Queen of ******* Everything – SOLO är en show som får dig att skratta tills du gråter, och ingjuter glädje, hopp och livsmod. Jonas Gardell kör hela vintern och hinner med många stopp landet runt.

"Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk", säger Jonas Gardell. "Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans." Läs mer och köp biljetter här.

Annons

Melodifestivalen 2022

Oscar Zia programleder Mello 2022

Såklart! Klockrent till alla barnfamiljer och mellofans. I år gör melloturnén stopp i Malmö, Göteborg, Linköping, Lidköping, Örnsköldsvik och Stockholm. Läs mer och köp biljetter här.

För festivalälskaren

Det kan ju kännas långt fram att köpa biljetter till ett evenemang man måste vänta ett halvår på – men, å andra sidan kommer många vara extra peppade på mingel nästa år, så det är alltid bra att ligga i framkant.

Efter uppskjutna och inställda festivaler ser det äntligen ut som att såväl Summerburst som Lollapalooza och Way out West kommer att gå av stapeln 2022. Den enda som det går att köpa biljetter till i dagsläget är dock Way out West. Kanske en bra julklapp till någon?

Självklart finns det en hel massa andra grymma spelningar att njuta av under 2022. Kolla in de stora arrangörerna och biljettsajterna för inspiration.

Foto: TT, Konsertarrangörerna

Annons