QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Soulosofie gör möbler av återvunnen teak – se bilderna!

12 maj, 2017 
AvIda Gustafsson
Nya svenska varumärket kombinerar hållbarhet med design. I sortimentet ingår unika renoverade teakmöbler samt nytillverkade datoraccessoarer och silversmycken.
Annons

Inlägget innehåller affiliate-länkar till återförsäljare.

Bakom Soulosfie står Sofie Gunolf som efter 30 års erfarenhet i familjeföretaget Indiska nu väljer att starta eget. Med nya företaget vill hon erbjuda unika möbler med en historia. Möblerna som är handplockade och renoverade av finsnickare i delstaten Rajasthan i Indien.

Läs även: 6 snygga färgkombinationer att inreda med

Åldern på möblerna varierar mellan 20-70 år och varje möbel finns bara i ett exemplar.

– För oss är varje produkt unik. I dagens ”slit och släng”-samhälle betyder medvetenhet mer än någonsin och du som konsument har makt att påverka din omvärld genom dina val. När du köper en produkt hos Soulosofie ska du känna att du ärver en historia och dessutom bidrar till något bra, en andrahands-produktion som också stödjer lokala projekt, säger Sofie Gunolf i ett pressmeddelande.

Läs också: Inred med trä – det är bra för din hälsa

Utöver möbelsortimentet lanseras öven en kollektion silversmycken och accessoarer för det moderna kontoret. Sortimentet finns att köpa online och via valda återförsäljare.

Läs mer från Femina: Svenska klädkedjorna tar upp kampen mot plastpåsarna

Fler härliga inredningstips från MåBra:

Snygg inredning som hjälper dig hitta lugnet

poster

Läs också: Snygg inredning som hjälper dig hitta lugnet

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons