Sofia Geite säger ifrån efter orden om hennes klädsel i Nyhetsmorgon

Sofia Geite säger ifrån efter orden om hennes klädsel i Nyhetsmorgon
TV: Se 5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon
1:38

Efter reklamen: TV: Se 5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

(1:38)

Slå på ljud

Sofia Geite ser vi husera i tv-rutan för Nyhetsmorgons räkning, och i ett par veckor har hon programlett ihop med Thomas Ritter. Men under fredagen meddelade Sofia att hon och Thomas går på semester!

”GISSA vilka som går på semester idag!”, skriver Sofia i ett inlägg på Instagram där hon delar en bild på sig själv och kollegan Thomas Ritter. Och bland kommentarerna slår bland annat Nyhetsmorgon-kollegan Soraya Lavasani fast att de är väldigt välförtjänta sin semester.

Säger ifrån efter kommentarerna om klädseln

Men innan Sofia Geite släppte allt fokus på jobb och gick in i semester-mode så skrev hon ett längre inlägg på sin Instagram story, efter att hennes klädval i tv-rutan har fått flera av tittarna att lägga mindre vänliga kommentarer.

”Aldrig lockat så stort engagemang med en klädsel som idag... 'Hur kan du gå i pyjamas?!', 'fult', 'finns det inga snygga kläder?!'. Smaken är som baken, helt klart. Kan vi bara enas om att det handlar om just kläder? En del tycker si, en del tycker så – och det är väl just det som är charmen med att vi faktiskt får klä oss i det vi själva upplever som något fint. Det försöker vi själva åtminstone lära våra barn här hemma”, skriver Sofia Geite på sin Instagram story, samtidigt som hon visar upp outfiten som lockat till sig så många kommentarer.

Sofia Geite träffade kärleken på jobbet

Sofia Geite har jobbat på TV4 i flera år, och förutom Nyhetsmorgon har hon även synts i Efter fem. Det var på jobbet som hon träffade sin make Johan Edlund, som hon har varit gift med sedan 2018. Johan arbetar som journalist på TV4 och var tidigare tillsammans med Jessica Almenäs.

– När Johan och jag träffades så jobbade vi alla tre på samma ställe. Vi har alltid haft en bra relation, Jessica är jättetrevlig och bra på alla sätt och vis. Det funkar jättebra, det är inga konstigheter, sa Sofia i en intervju med Hänt.

Foto: TT, Instagram